DJI - Phantom 4 Pro V2.0

Kód: DJI0430
Újdonság Tipp
Márka: DJI
Ft549 610
Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
21.1.2021

Phantom 4 Pro V2.0 quadrocopter 4K Ultra HD kamerával felszerelve. A kamera a háromtengelyű felfüggesztésen van elhelyezve. Felszerelés: integrált Light Bridge képátvitel, video helymeghatározó rendszer, akadályérzékelő rendszer és sok más egyéb.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Termékleírás: 

Az új kamera 1 colos 20 megapixeles érzékelővel van felszerelve, amely képes 4K/ 60fps videót felvenni és 14 fényképet készít másodpercenként. A titán és magnézium ötvözetű konstrukció biztosítja az állóképességet és a könnyű súlyt egyaránt. A FlightAutonomy rendszer kiegészíti a két hátsó szenzort és az infravörös szenzorokat, a Phantom 4 Pro V2.0 így 5 irányban érzékeli a környezetet és képes kikerülni az akadályokat 4 irányban.

 • Digitális OcuSync jelátvitel
 • Lehetőség a DJI Goggles drótnélküli használatára
 • Új propellerek 9,4x5,5 "
 • 1 colos érzékelő 60fps
 • Mechanikus redőny
 • Dupla kódolás
 • 5-irányú akadály elkerülés
 • 7km-es ellenőrzési tartomány
 • 29 perces repülési idő

 

 

1'' 20 MP kamera:

A képminőségnél fontosabb a szenzor méret, mint a pixelek száma, lévén, hogy egy nagy szenzor, minden pixelen több információt rögzít, ezáltal javul a kép dinamikatartománya, jel-zaj viszony, és a gyenge fénynél készített képek minősége. A Phantom 4 Pro Obsidian 1-inch 20-megapixeles CMOS szenzora a négyszerese a Phantom 4 ½.3in érzékelőjének. Nagyobb pixeleket használ és maximális ISO-t  (12800), javított kontraszttal. A képek azonnali felhasználásra is elég jó minőségűek, azonban elegendő adatot rögzít egy esetlegeses utómunkához is.

Akadályok elkerülése: 

A FlightAutonomy egy fejlett intelligenciájú és repülés automatizálási platform. Egy komplex hálózatból áll össze. Tíz komponensű csoportból, közte hét kamerával (elülső, hátulsó és az alsó dual vizuális érzékelők, ill. a fő kamera), egy infravörös érzékelő rendszerből, kettős műhold pozícionálóból (GPS & GLONASS), kettő lefelé néző ultrahangos távolságmérőből, IMU és íránytűből, és egy csoport erőteljes specializált processzor magból. A Phantom 4 Pro Obsidian valós időben szerzi be az adatokat a környezetről,  és információkat gyűjt a magasságról és a közelben lévő akadályok pozíciójáról. Így hoz létre egy 3D térképet, melyen el tudja helyezni saját magát. Az IMU és az iránytűk gyűjtik az alapvető repülési adatokat (sebesség és irány), még a másodlagos IMU és iránytű felügyeli a a kritikus adatokat és kiszűri a lehetséges hibákat, mellyel jelentősen növeli a repülési biztonságot.

 

Távirányító: 

A Phantom 4 Pro egy továbbfejlesztett LightBridge funkcióval rendelkezik a HD képátvitelhez, amely támogatást nyújt az 5,8 GHz-es átvitelhez. A 2,4 GHz és a 5,8 GHz közötti választás lehetővé teszi a pilóta számára, hogy elkerülje az interferenciát és csökkentse az átviteli késleltetést 2,4 GHz-en. A Wi-Fi képátviteli rendszerek általában 2,4 GHz-es frekvenciát használnak az 5,8 GHz-es frekvenciát használó meghajtóval való kommunikációra az interferencia megakadályozása érdekében.

A Phantom 4 Pro a LightBridge Image HD jelátvitelhez a TDM (Time Division Multiplexing) rendszert használja, lehetővé téve a vezérlőjelek küldését és a videojelek ugyanazon a frekvencián történő fogadását. A 2,4 GHz-es sávot gyakran befolyásolja a Wi-Fi, 4G adó és más interferencia, és az 5.8 GHz-es sáv növeli az átviteli megbízhatóságot. A Phantom 4 Pro bekapcsolása után kiértékeli az interferencia szintjét, és automatikusan kiválasztja az átviteli frekvenciát a legkisebb interferenciával. Ez biztosítja optimális videoátvitelt 7km-ig.

Az integrált HDMI port, a mikro SD-kártyahely, a mikrofon, a hangszóró és a Wi-Fi lehetővé teszi a fényképek szerkesztését a DJI GO-n belül, amelyet majdnem azonnal megoszthat. A távirányító 5 órás akkumulátor élettartammal a Phantom 4-el teljes légi kép- és videófelvételeket készíthet.

* Az FCC szerint nincs akadály, interferencia.

 

 

INTELLIGENS REPÜLÉS: 

Draw:

Egyszerűen rajzolj egy útvonalat a kijelzőre, és a Phantom 4 Pro Obsidian abba az irányba fog mozogni miközben a magasságot megtartja. Ennek segítségével a pilóta a kamera irányítására tud koncentrálni és a komplexebb fényképekre. Két Draw üzemmód van, melyeket különböző esetekben lehet használni.

Standard: Az eszköz azonos sebességgel repül végig a megadott útvonalon és a kamera közben előrefelé néz.

Free: A drón csak akkor halad az útvonalon, ha arra utasítást kap, a kamera bármely irányba fordítható ebben a módban.

 

ActiveTrack: 

A Phantom 4 Pro Obsidian automatikusan felismer tárgyakat, követi és rögzíti azokat, miközben mozgásban vannak.

Gyorsan mozgó tárgyakat nehéz követni,  de a fejlett képfelismerő technológiának köszönhetően, melyet a Phantom 4 Pro is használ, könnyen felismeri a tárgyakat és a keretben tartja, míg követi. Ez az új algoritmus több képet/tárgyat képes felismerni, járműtől az állatokig, és a repülési dinamikáját hozzá igazítja, ezáltal biztosítva a még jobb felvételt.

 

A pilóta választhat:

Trace – a követni kívánt tárgyat hátulról vagy szemből követi, automatikusan kikerülve az akadályokat

Profile – a tárgy mellett repül, különböző szögekből megközelítve

Spotlight – a tárgyunkat középen tartja, repüljünk bárhol is

 

TapFly: 

Repülj bármely irányba, ami a kijelzőn is látható, csupán egy érintéssel. A kijelzőt egyszerűen meg kell csak érinteni, és ezzel meg is lehet adni a repülési irányt, miközben az akadályokat automatikusan kikerüli*, a képernyő újbóli megérintésével vagy a joystick-ok használatával az irány módosítható menet közben is.

 

Hazatérés: 

A továbbfejlesztett hazatérő funkció, automatikusan ki tudja választani a legjobb utat, a környezettől függően. Repülés közben menti a lerepült utat, lehetővé téve, hogy hazafelé ugyan azon az útvonalon jöjjön, miközben kikerüli az akadályokat, még akkor is, ha a távirányító le van csatlakoztatva. 

Gesztus üzemmód: 
A gesztus üzemmód használatával könnyű a "szelfizés" néhány gesztussal távirányítás nélkül. A fejlett képfeldolgozási technológia lehetővé teszi a Phantom 4 Pro számára a gesztus utasításokat. Egyszerűen emelje fel a kezét, és nézze meg a kamerát, és a dron felismeri ezt a mozgást, és zárolja a fényképezőgépet a felvétel középpontjában álló személyhez. Ha minden készen áll a fotózásra, csak nyújtsa a kezét az utasításhoz. Három másodperces időzítő indítása, pózolás és kész is a pillanatkép távirányító nélkül.

 

 

REPÜLÉSI TULAJDONSÁGOK: 

Repülési üzemmódok: 

A különféle kimenetek különböző repülési jellemzőket igényelnek. A Phantom 4 Pro háromféle repülési üzemmódot kínál: P, A és S. Az üzemmódváltás lehetővé teszi a pilóta számára, hogy megfelelő irányítást kapjon a drónoktól függetlenül attól, hogy az egyenletességet, egyszerűséget, intelligens navigációt vagy sebességet keres. P módban a TapFly, az ActiveTrack, az akadályok észlelése és a pozícionálás aktív. A Sport mód kivételes agilitást és 72 km / h sebességet biztosít. Minden üzemmód kikapcsolja a műhold stabilizációját és megtartja a Phantom 4 Pro magasságát. Ideális tapasztalt pilóták számára, akiknek simább felvételre van szükségük. A 7 km / órás sebességet korlátozó S üzemmód további pontosságot biztosít a finomhangoláshoz vagy a repülésirányításhoz a repülés során. Ezekben az üzemmódokban mind az infravörös, mind a képérzékelők aktívak a biztonságos repülés érdekében.

7 km-es elérés:

A teljesen új Lightbridge átviteli technológiának köszönhetően a Phantom 4 akár 7 km távolságra is képes a képek átvitelére. * Minden egyes repülés előtt a rendelkezésre álló frekvenciák körét be kell szkennelni és kiválasztani minimális interferencia tartományban. A két 2,4 GHz-es és az 5,8 GHz-es sáv támogatása megbízhatóbb vezérlést biztosít. A Lightbridge integrálása a DJI GO technológiával lehetővé teszi a fontos repülési adatok valós idejű átvitelét, és a fényképek és videók gyors letöltésére is használható a csatlakoztatott mobil eszközökhöz. A Lightbridge képátviteli rendszere a fejlett átviteli technológiát is alkalmazza, és automatikusan hozzáigazítható a környezethez. Kiváló minőségű, alacsony hűvös sebességváltót biztosít, amely biztosítja a sima repülőgép és a kamera vezérlését. A hagyományos analóg video-átvitel szélesebb sávot vesz és jobban hajlamos az interferenciára. Rövid hatótávolságú és alacsony átviteli minőségben is szenvednek. A Wi-Fi átvitel szintén gyengébb, hosszú távú összeköttetésekkel és rövid hatótávolsággal rendelkezik, köszönhetően az erősebb Wi-Fi-távadók magas árainak. * Nincs akadály, interferencia, szabvány az FCC-vel.

Biztonsági érzékelők / érzékelők:

A Phantom 4 Pro iránytűvel és IMU-val van ellátva. Az iránytűk és az IMU-k fontos szenzorok, amelyek stabil repülést biztosítanak, és a Phantom 4 Pro folyamatosan összehasonlítja a mindkét párból nyert adatokat. A megbízható és stabil repülés érdekében ezek az adatok kifinomult precíziós követési algoritmusokkal kerülnek feldolgozásra, és a pontatlan adatok egyszerűen eltávolításra kerülnek a repülés megszakítása nélkül.

Intelligens akkumulátor:

Ahhoz, hogy professzionális légi felvételeket készítsen, a lehető legtávolabb kell maradnia az égen. A Phantom 4 Pro 29 perc maximális repülési idővel rendelkezik, így több időt kap a tökéletes felvétel készítésére. A DJI GO megjeleníti az akkumulátor állapotát, és kiszámítja a hátralévő repülési időt a megtett távolság és egyéb adatok alapján. Az alkalmazás figyelmezteti Önt, ha a minimális biztonsági kapacitással rendelkezik ahhoz, hogy biztonságosan visszatérhessen a kiindulási pontra. Az akkumulátor olyan fejlett irányítási rendszert tartalmaz, amely megakadályozza a túlcsordulást és a teljes kisütést. Hosszú élettartam fenntartása érdekében az akkumulátorok hosszú távú tároláskor automatikusan lemerülnek a hálózati feszültségre.

 

DJI GO 4: 

A kép- és hangfelvétel a levegőben többnyire távirányítással működik. Vannak viszont komplex felvételek amelyek élő nézetet, a repülési adatokat és speciális beállításokat igényelnek. Ez hagyományosan mobileszközökön keresztül működik, így ez légi felvétel alapvető eszköze. A DJI GO a légi fényképezésre optimalizált alkalmazás és a légi járművel párhuzamosan frissíti az összes funkciót. Ez okos és kényelmes funkciókat kínál és mobil eszközökön is használható, valamint elérhető a DJI Crystalsky monitoron.

A DJI GO használata intelligens repülési módok széles skáláját kínálja. Kézi kamera beállításokat is tartalmaz, beleértve az ISO beállításokat, rekeszértéket, zársebességet, formátumot és így tovább. A DJI GO minden változása majdnem azonnal megjelenik a monitoron. Az egyszerű irányításhoz az áttekinthetőség érdekében fontos, hogy a repülési adatok és a videó átviteli állapotát közvetlenül az alkalmazásban ellenőrizze.

A DJI GO gyorsan szerkeszt és megosztja a felvételeket a közösségi hálózatokon élő közvetítéssel is. Minden egyes útvonal és egyéb adat automatikusan rögzítésre kerül az online DJI GO fiókban, ahonnan később elérheti. A repülés és az adatok rögzítése könnyen rögzíthető és navigálható.

 

A csomagolás tartalmazza:

 • Phantom 4 Pro V2.0
 • Adóvevő
 • Propeller (4 pár)
 • Akkumulátor
 • Töltő
 • Micro USB kábel
 • Micro SD kártya 16Gb
 • Szállítási doboz
 • Használati utasítás

 

 

Támogatott operációs rendszerek és eszközök: 

 iOS v4.1.5.

Szükséges iOS 9.0 vagy újabb. Kompatibilis: iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPad Air, iPad Air Wi-Fi + Mobilné, iPad mini 2, iPad mini 2 Wi-Fi + Mobilné, iPad Air 2, iPad Air 2 Wi-Fi + mobil hálózatos, iPad mini 3, iPad mini 3 Wi-Fi + mobil hálózatos, iPad mini 4 a iPad mini 4 Wi-Fi + mobil hálózatos. Ez az alkalmazás iPhone 7, iPhone 7 Plus számára optimalizált.

Android v4.1.4.

Android 4.4.0 vagy újabb. Kompatibilis: Samsung S8, Samsung S7, Samsung S7 edge, Samsung S6, Samsung S5, Samsung NOTE4, Samsung NOTE3, Samsung 705c, Ascend Mate 9, Ascend Mate 7, Huawei P10 Plus, Huawei Honor 8, Huawei P8 Max,, Xiao 5, Google Nexus 6, Nexus 9, Google Nexus 7 II, LG V20.

Egyéb eszközökkel való kompatibiltás teszt fázisban van.

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: RC Drónok
Garancia: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: