DRONE´N BASE 2.0

Kód: 4383
Ft61 139 –11 % Ft54 670
Raktáron (2 db)
Várható kézbesítés:
27.1.2021

Intelligens, stabilizált játék drón, bázissal és mobilirányítás lehetőségével (vagy tablet). Kiterjesztett valóság három játékmóddal (szabályos csata, power-up vagy bázisfoglalás) egy vagy több játékos számára. 

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

DRONE N BASE

Drone n Base egy drón, amely beltéri repülésre és játékra készült. Az egyszerű játéktól a kiterjesztett valóságig tele lézer lövésekkel, robbanásokkal egészen az izgalmas versenyekig a kontrollpontokon keresztül és mindez bent az Ön nappalijában. A Multiplayer üzemmód minden buliból felejthetetlen élményt varázsol és több órán keresztül fogja szórakoztatni Önt. Játsszon más játékosok ellen vagy egyenesen az Ön drónja ellen. Elég bekapcsolni a telefonját és az kezdődhet is az akció. 

 

CSATA A KITERJESZTETT VALÓSÁGBAN

A Drone n Base Quadrocopter kibővített valósága lehetővé teszi a tüzérségi toronyról való kilátást, és az egyetlen feladata, hogy lelője az ellenséget a telefonja segítségével. Minden, amit a videojátékokból ismer most az Ön nappalijába kapnak helyet. A drón önmagától repül, mesterséges intelligencia vezérli ezért önállóan mozog, elkerüli a lövéseket és automatikusan lő. Lézerek, rakéták, robbanások, virtuális ellenségek. 

AKADÉMIA

Nem kell félnie ha még sosem repült. A Drone n Base akadémia Önt lépésről lépésre megtanítja, hogyan kell gyorsan és biztonságosan a drónnal repülnie. Minden egyes tanulóküldetés könnyű és szórakoztató. Váljon hivatalos Dron n Base pilótává. 

MULTIPLAYER & CSATA

Gondolt már a Star Wars filmek izgalmas versenyeire? Szeretett volna megszabadulni az ellenfeleitől Mario Kart stílusban? Most mind a kettőt megteheti a Dron n Base-el. Állítsa a bázist Nitro vagy Freeze üzemmódba és hozzon létre egyedülálló versenypályát. Csak az Ön kreativitásán múlik. Az gondolja a versenyzés egyszerű? Kapcsolja be a Lövés üzemmódot, amivel lelőheti az ellenfeleit, hogy lelassítsa őket. Ha nem szeretne versenyezni, játszhat csatát is 3D elemekkel, ahol senki nem érheti el Önt.  

Technikai adatok

Drón

Méretek: 172 x 170 x 42,3 mm
Súlya: 55 g (70 g az akkumulátorral)
Akkumulátor: 550 mAh Lithium-Polymer 3,7 V
Repülési idő: egészen 8 percig
Kapcsolódás: Bluetooth 4,0
Hatótáv: egészen 30 méterig
3 tengelyes giroszkóp; 3 tengelyes akcelerometer 
Szonár a magas stabilitás érdekében  
400Hz-es stabilizáló rendszer
Infravörös technológia a lövésekre és bázissal való kommunikálásra 
Alkalmazás iOS-ra és Androidra (hamarosan)


Bázis

Infravörös technológia a lövésekre és bázissal való kommunikálásra 
Színes LED dislej
Hangszórók
Portok az intelligens Dronte akkumulátor töltéséhez 
Lehetőség van elemes működtetésre vagy USB töltésre is
Támogatja a játékmódokat

Kiegészítő paraméterek

Kategória: RC Drónok
Garancia: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: