SkyWatcher drón GPS -szel

Kód: 9270
Ft76 545 –14 %
SkyWatcher drón GPS -sel
Ft76 545 –14 % Ft65 569
Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
17.4.2024

SKYWATCHER GPS - a német df -models cég népszerű SKYWATCHER modelljeinek sorozata, ezúttal egy GPS -es verzióban.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A következő lépés a SKYWATCHER modellek fejlesztésében. GPS verzió - a népszerű SKYWATCHER modellek sorozatából a német df -models cégtől, akár 18 perces repülési idővel!

A modell a legmodernebb GPS rendszerrel van felszerelve. Ez a rendszer lehetővé teszi a modell helyzetének megőrzését szélben is. Ezenkívül a modell visszatérhet a felszállás és a leszállás helyére.
Ez a funkció a gombbal aktiválható, ha a jel elveszik, vagy ha az elemek lemerültek. Ez garantálja a modell maximális biztonságát és védelmét.

A repülési idő akár 18 perc, ami rengeteg időt biztosít a nagyszerű légi felvételekhez! A kamera beépített WiFi rendszerrel rendelkezik, hatótávolsága pedig akár 150 méter. A minőségi adó hatótávolsága akár 200 méter, amely megkönnyíti a repülést és a táj filmezését. A modell 2S LiPo HV akkumulátorokkal működik, és elegendő energiát biztosít. Az összes olyan funkciót, amelyet még a "nagy márkák" is kínálnak, megtalálhatja olcsó SKYWATCHER GPS -ünkben!
3D kijelzőre képes okostelefonos alkalmazás, így FPV szemüveghez is használható!

  • FOLLOW ME funkció - a modell követ egy meghatározott magasságban és távolságban. Ezt a funkciót használhatja például gyaloglás vagy vezetés közben, amikor nem kell aggódnia a modell miatt, és figyel.
  • Waypoint FLIGHT funkció - ezzel a funkcióval pontokat állít be az alkalmazásban, amelyeket a modell ezután átrepít önmagán.
  • TURN arround 360 funkció - ha ez a funkció be van kapcsolva, a modell meghatározott magasságban és távolságban körülötted repül, körülötted forog és lő.
  • 90 ° -os kamerabillentési funkció - az állítható kameraszög lehetővé teszi a pontos beállítást az optimális felvételek érdekében.
  • FPV LIVE VIEW funkció - az ingyenes alkalmazásnak köszönhetően élőképet láthat okostelefonjáról vagy táblagépéről.
  • HD VIDEO funkció - a drón mikro SD kártya foglalattal van felszerelve. Ez lehetővé teszi a videók rögzítését közvetlenül a kártyára HD képminőségben

Műszaki adatok:
Repülési idő: akár 18 perc
Hajtás: 4x egyenáramú motor
Átmérő: 360 mm
Hossz: 300 mm
Szélesség: 300 mm
Magasság: 60 mm
Súly: 185 g

Csomag tartalma:
Modell SKYWATCHER GPS
2,4 GHz -es távirányító rendszer mobiltelefontartóval
LiPo (HV) akkumulátorok - 7,6 V - 700 mAh
USB töltő
Tartalék rotorlapátok
Rotorvédő kosarak

Kiegészítő paraméterek

Kategória: RC Drónok
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: