Yuneec Mantis Q X Pack Lite

Kód: YUNMQBPEU
Ft194 250
Szállítás 3-6 napon belül
Várható kézbesítés:
29.1.2021

A csomag tartalma: Mantis Q drón, távirányító, 2db akkumulátor, töltőt 3 elemhez,
USB kábel, tápegység, proppeler, hord táska

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Yuneec Mantis Q egy kompakt, összecsukható drón, amelyet még kis hátizsákban  lehet szállítani összecsukható karok segítségével. Az okostelefon tartójával ellátott ergonómikus adó lehetővé teszi a drón egyszerű és pontos vezérlését. A telefonnal élő videókat nézhet a fényképezőgépről, és vezérelheti az összes elérhető funkciót.

Tárolás szállításhoz
A Mantis Q összecsukható karokkal rendelkezik, amelyek hosszirányban hajlanak a testhez, így kompakt ovális formát képeznek. Az összecsukás után mindössze annyit kell tennie, hogy kihúzza a karjait és a Mantis Q készen áll a repülésre.

4K kamera
A Mantis 4160 × 2340 (16: 9) vagy 4160 × 3120 (4: 3) képeket készít JPEG vagy DNG formátumban (későbbi szerkesztés céljából), és elmenti őket a mellékelt MicroSD kártyára. A videó akár 4K felbontással is felvehető. A Full HD videókat, azaz az 1920x1080 (1080P) videókat mindhárom tengely elektronikusan stabilizálja. Az integrált fényképezőgép repülés közben 20 ° -kal felfelé és 90 ° -kal lefelé dönthető. A kamera 1 / 3,06 CMOS chipet tartalmaz.

Vezérlőkészlet telefontartóval
A Mantis Q-t egy 10-csatornás távirányító vezérli.
Kedvező feltételek mellett a távolság 800 m-ig terjedhet. Az adó beépített 1S 3,7 V 3000 mAh Li-Ion akkumulátorral rendelkezik. A Mantis Q továbbítja a képet az okostelefonjára. Az alkalmazás használatával aktiválhatja az intelligens üzemmódokat vagy vezérelheti a drónbeállításokat. Csak annyit kell tennie, hogy töltse le a DataPilot alkalmazást, tegye a telefont a tartóba és csatlakoztassa az adóhoz.

Érzékelők és IPS
A Mantis Q érzékelőkkel van felszerelve, melyek a drón alján találhatóak. Ezért a felszállás és leszállás automatikus módban történik. Az IPS ezután helyettesíti a GPS jelet ott, ahol nincsnincs jel mint pl a csarnokokban, épületekben. A Mantis Q kültéren és beltéren is üzemeltethető, 15 km / h belső repülési határértékkel.

Arcfelismerés és azonnali megosztás
Az Azonnali megosztás segítségével fényképeket és videókat küldhet közvetlenül az alkalmazásból a közösségi médiába, hogy a barátaid láthassák kalandjaidat. Csak mosolyogj a drónra, és az automatikus arcfelismerés lehetővé teszi, hogy fényképezzen, amint a MantisQ látja az arcát. A részletes kamera képes felismerni az arcokat 4 m távolságig.

Felszállás és leszállás a kezéből
Sima egyenetlen terepen a fejlett érzékelőknek köszönhetően kézböl is fel lehet szállni és leszállni. Elég kinyújtani a karját és megadni a hangutasítást.

Hangvezérlés
Az új Mantis hangvezérléssel van felszerelve. Ha egyszerű parancsokat mond angolul, akkor vezérelheti olyan funkciókat, mint a felszállás, leszállás, fényképek, videók stb.

Tiszta alkalmazás

Az összes drónbeállítás, telemetriai adat (magasság, akkumulátor feszültsége stb.), 
Beleértve az átadott képet, egyértelműen a Yunnec Pilot alkalmazásban található.

Minimális alkalmazási követelmények: iOS 9.0 vagy újabb vagy Android 5.0 és újabb
(hangvezérlés iOS10 verziókból, internetkapcsolat szükséges az androidhoz).
 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: