RC billenős Mercedes-Benz Arocs, professzionális, teljesen fémből készült, teljesen arányos, teherbírása 3,5 kg

Kód: 22413
Ft117 450
Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
26.6.2024

A fémből készült, engedélyezett RC-TÍPUS A MERCEDES-BENZ AROCS 6X4 egy gyönyörű billenőplató, hang- és fényhatásokkal, nagy teherbírással.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Teljes fém licencelt modell * 6x4 WD * 2,4 GHz, 10 csatornás * LED * HANGHATÁS * teljesen arányos vezérlés * vezetési idő 30 percig. * TERHELÉSI KAPACITÁS 3,5 KG

Ez a modell kiegészíti professzionális, teljesen fémből készült. Ez az építőipari gépmodell kiváló ár-teljesítmény arányban jeleskedik. A fő előnyök a kiváló minőségű feldolgozás a legkisebb részletekben, az összes funkció teljesen sima (arányos) vezérlése, az összes fontos alkatrész minőségi fémötvözetből készül.

Az Arocs billenő gyönyörű modellje exkluzív fehér színű, amelyet kőbányákban használnak. Az Arocs a Daimler híres Mercedes-Benz teherautó-sorozatának a neve. Ezeket az építkezési járműveket először 2013-ban vezették be, és azóta a világ számos építkezésén találhatók.
A modell 4WD hajtással, tokozott váltóval és teljesen arányos vezérléssel rendelkezik. Ellenáll a kifröccsenő víznek, ezért alkalmas terepen is, ahol a gyermekei órákig játszhatnak. Ennek a kiváló minőségű és kifinomult, teljesen fémből készült modellnek a felépítése és festése megfelel az eredetinek, és ennek köszönhetően nemcsak funkcióiban, hanem kialakításában is egyedülálló. A modell LED világítással és kapcsolható hangmodullal van felszerelve, ami csak aláhúzza hitelességét. A billenő össze van szerelve és a már telepített elektronikával szállítják. A gumik valódi gumiból készültek, és hatalmas tapadást biztosítanak a felületek széles skáláján. Ugyanilyen érdekes a teherbírása, mivel a modell akár 3,5 kg rakományt is képes szállítani. A modellbe integrált fény és hangeffektusoknak köszönhetően semmi sem akadályozza a vezetés örömét.

Műszaki specifikáció:
4WD meghajtó
Vezetési idő akár 30 perc
Teherbírás 3,5 kg
Teljesen arányos vezérlés
Fel / le testvezérlés
Előre / hátra vezérlés, bal / jobb
Hang- és fényhatások
2,4 GHz-es meghajtó, 10 csatorna
Hatótávolság akár 30 méter
Li-Ion akkumulátor 7,4 V / 2000 mAh
USB töltés
Hossza 422 mm
Szélesség 152 mm
Magasság 181 mm
Súly 3290 g

Csomag tartalma:
RC modell Mercedes-Benz AROCS 6x4
2,4 Ghz vezérlő, 10 csatorna
Li-Ion akkumulátor 7,4 V / 2000 mAh
USB töltő
Kézikönyv

Kiegészítő paraméterek

Kategória: RC építkezési gépek
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: