Joysway: Fishing Surfer GPS 2,4 GHz-es RTR csónak - piros

Kód: JOY/3251-RED2
Ft283 095
Jelenleg nem elérhető
Várható kézbesítés:
30.4.2024

A Fishing Surfer egy professzionális földi csónak, amelyet a legigényesebb horgászok számára terveztek. A modellt úgy tervezték, hogy nagy víztestekben működjön, ahol gyakran jelennek meg hullámok vagy más kedvezőtlen körülmények. A hajót akár 500 m-re is lehet kormányozni az adótól, így pontosan leeresztheti a vezetékeket, ahol csak akarja.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A hajó elülső és hátsó részén lévő megvilágított LED-es lámpák világosan jelzik az edény helyzetét és tájolását gyenge fényviszonyok vagy teljes sötétség esetén, így ideális eszköz a halak üldözésére sötétedés után. A Fishing Surfer legfeljebb 1 kg őrlőanyagot képes szállítani. A kioldásához csak álljon a kívánt helyre, és nyomja meg a távirányító gombját, és az alsó nyílás lassan kinyílik.

A hajó rendelkezik beépített GPS-modullal, amelynek köszönhetően egy gombnyomással visszatérhet a kiindulási helyre. Sőt, "emlékezni" lehet azokra a helyekre is, ahol az alapcsalit ledobták. Ez sokkal megkönnyíti a munkát, különösen nagy víztározóknál.

A hajó 60 percig működik maximális sebességgel és maximális terhelés mellett. Az energiát egy 6.4V 15.6Ah LiFePo akkumulátor biztosítja. A hajót kefe nélküli motorral is ellátták. Az ilyen motorok sokkal jobb teljesítményt nyújtanak, mint a kissé nagyobb áramigényű kefék.

Műszaki adatok
Méret: Nem alkalmazható
Csatornák: Nem alkalmazható
Akkumulátor: LiFePo
Hossz: 850 mm
Rádió: 2,4 GHz
Motor: elektromos kefe nélküli
Szélesség: 205 mm
Kor: 14+

A csomag tartalma
Horgász szörfös
4 csatornás 2,4 GHz-es rádióvezérlő rendszer
Töltő
Akkumulátor: 6,4V 15,6Ah LiFePo

Kiegészítő paraméterek

Kategória: RC hajók
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: