Mini Mamoli MINI MAMOLI U.S.S. 1:330 kit

Kód: KR-21864
Ft30 739
Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
22.7.2024

Hajómodell U.S.S. Konstitúció, a Mini Mamoli sorozatból, 1:330 méretarányban. A hajót "Old Ironside"-nek is nevezték, mivel a golyók nem tudtak áthatolni a 7 hüvelyk vastagságú hajótesten. A készlet faragott fa alkatrészeket, fém alkatrészeket, állványt és használati utasítást tartalmaz.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Kezdő modellezőknek megfelelő. A modell néhány óra alatt összeállítható. 14 éves kortól alkalmas.

A Mini-Mamoli készletek statikus hajómodellek, amelyeket kezdő modellezőknek terveztek. Ezek kisebb modellek, körülbelül 35 cm hosszúak. A Mini-Mamoli sorozat nagy népszerűségnek örvend a részletgazdagság és a kevésbé igényes felépítés miatt.

A stílusos doboz a kész modell fotójával gondosan és ízlésesen, minőségi grafikával készült, és tartalmazza a modell nevét, műszaki adatait és méretarányát. A doboz fedelének kinyitása után megtalálja a modell fa részeit, műanyag átlátszó buborékfóliába zárt apró alkatrészeket és rajzkészletet. A készlet teljes rajzdokumentációt tartalmaz az építési folyamattal, az alkatrészek gondosan meg vannak jelölve a rajzon, valamint az egyes alkatrészek listája is megtalálható.

Bár ez egy modell kezdő hajómodellezők számára, szem előtt kell tartani, hogy az építő bizonyos kézi készségeit és az építési problémák megoldásának képességét feltételezzük. Az útmutató meghatározza az építési folyamatot, de nem terjed ki az anyagfeldolgozás technológiájára, a ragasztás, festés, csiszolás vagy lakkozás módjára. Klasszikus modellezési eljárásokról van szó, amelyeket minden modellező képességei és szokásai szerint választ ki. 

Paraméterek
Méretarány 1: 330
Hossza 275 mm
Magassága 190 mm

A készlet tartalma:
Géppel faragott alkatrészek
Komplett fém alkatrészek
Utasítás
Hajóállvány

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: RC hajók
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: