NINCOCEAN RC Lifeguard hajó 2.4GHz RTR

Kód: NH99033
Ft23 611
Szállítás 3-6 napon belül
Várható kézbesítés:
2.7.2024

NINCOCEAN Lifeguard távirányítós hajó. A parti őrség hajója sok részlettel. Hajtás és vezérlés két propelleres motor segítségével. Lítium akkumulátorral, USB töltővel működik. Modern 2,4 GHz-es adó. Hajózási idő kb. 15 perc.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A NINCOCEAN Lifeguard egy közepes méretű távirányítós csónak (hossza 34 cm), amely nyugodt felületekre alkalmas. A hajót két légcsavaros hajtómű hajtja. A parti őrség hajója jó sebességet ér el és könnyen kezelhető, így a gyerekek játszhatnak, hogy megmentsék a fuldoklókat vagy a parti őrség üldözését csempészekkel.

Tulajdonságok

  • Reális részletes feldolgozás
  • Két motor és egy nagy kormány
  • Ergonomikusan kialakított kormánytávadó 30 méteres hatótávolsággal
  • Beépített 3,7 V-os LiIon akkumulátor, akár 15 perces utazási idővel
  • USB töltő tartozék

A távadó
A nagyon jól ergonómikusan kialakított kormánytávadó 2,4 GHz-es frekvencián működik. Ennek eredményeként nincs interferencia. Nagy hatótáv 30 méter. Kék-fekete tengeri színű dizájn és nagy kormánykerék. A következő funkciókkal rendelkezik: előre, hátra és balra, jobbra fordulás. A kormánylapát semleges helyzete a hátsó díszléccel finomhangolható.

Akkumulátor
A beépített Lion 3.7 akkumulátor akár 15 percig képes táplálni a modellt, és nincs szükség drága ceruzaelemek vásárlására. A mellékelt USB töltő tápegységként használható mobiltelefonok vagy power bankok elterjedt töltőihez és természetesen számítógépe USB kimenetéhez. Minden, amire szüksége van, már a csomag része, csak 2x AA elemet kell vásárolnia az adóhoz.

Csomag tartalma
A csomag tartalmaz egy NINCOCEAN Lifeguard távirányítós csónakot, 2,4 Ghz-es adót, beépített 3,7 V-os lítium akkumulátort, USB töltőkábelt, 2x tartalék légcsavart, papírállványt, útmutatót és kézikönyvet.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: RC hajók
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: