RC verseny csónak Double Horse FT007 1:16 2.4Ghz RTR

Kód: FT007-RED
Ft31 995
Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
29.5.2024

A legújabb modell, amely képes a motorcsónak megfordítására, ha felborul a vízen! A csónak az egyetlen olyan modell, amely biztonságosan vízre bocsátható (például amikor nincs hozzáférés a partról), és a motorcsónak mindig megfelelően elhelyezett és útra készen áll.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A motorcsónak strapabíró anyagokból és a hajtóegység fém alkatrészeiből készült. A modell rendkívül manőverezhető és gyors, a szerelt motor lehetővé teszi a modell nagy sebességre gyorsulását!

A bemutatott, automata stabilizációs gyorsmotorcsónak modell egy RTR típusú RC modell. A dobozból azonnal indulásra készen, mindössze 6 db 1,5V-os AA elemre van szüksége az adóhoz, amit üzletünkben is megvásárolhat.

A nagy motor kiváló kezelhetőséget biztosít még akkor is, ha a gáz teljesen le van nyomva. A motorcsónak vezetése nagyon egyszerű és jól néz ki. Kezdő és haladó modellezőknek egyaránt ajánljuk.
Egy technikai újítás és egy nagy előny ebben a modellben a védelmi rendszer. Amíg a modell nincs vízben, a motorok nem indulnak el! Először vízre tesszük a csónakot és csak ezután lehet párosítani. A modell beépített védelemmel rendelkezik, amely leállítja a motorokat a vízből való kiemelés után.

Műszaki adatok:
Magasság: 90 mm
Akkumulátor típusa: LiPo
Hossz: 350 mm
Csatornák: 2
Frekvencia: 2,4 GHz
Méretarány: 1:16
Szélesség: 90 mm
Kor: 14+

A hajót kétcsatornás vezérlő vezérli 2,4 GHz-es frekvencián, aminek köszönhetően megnövekedett a megbízhatóság és a hatékony hatótáv! Ezenkívül a vezérlő arányos vezérléssel rendelkezik.

Különösen figyelemre méltó a hajótest nagyon precíz és esztétikus kialakítása, amely nagyszerűen valósághű megjelenést kölcsönöz a modellnek. Minden elektronika egy zárt hajótestben van elrejtve.

A motorcsónak 7,4 V-os, 700 mAh kapacitású akkumulátorral van felszerelve, motorterheléstől függően körülbelül 10-15 percnyi szórakozást tesz lehetővé. A modell töltése a mellékelt gyorstöltővel történik - a töltési folyamat mindössze 1 órát vesz igénybe.

Csomag tartalma
RC hajó FT007 RTR
2,4 GHz-es adó
Akkumulátor
Töltő
Állvány
Tartalék tengeri légcsavar
Speciális elem a hajótest megerősítéséhez (elülső burkolat)
Használati utasítás

Kiegészítő paraméterek

Kategória: RC hajók
Jótállás: 2 év
Méretarány: 1:16
Vezetési idő: 10 - 15 perc
Hatótávolság: 150 m

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: