Traxxas Spartan Brushless TQi TSM RTR gyorshajó

Kód: TRA57076-4-ORNG
Újdonság Tipp
Márka: Traxxas
Ft209 790

Kérjük, válasszon változatot

A Spartan egy olyan hajó, amely tiszteli a gyártóját. A letisztult, modern törzskialakítás, integrált akkumulátorrekeszek az akkumulátorok széles skálájához, a nagy teljesítményű 2,4 GHz-es TQi rádió innovatív Traxxas Stabilitás Menedzsment (TSM) rendszerrel teljes ellenőrzés alatt tartják a Spartant. A Spartannak ereje, sebessége, kényelme és ami a legfontosabb szórakoztató! 

Részletes információ

Szín: narancs
Raktáron (1 db) | TRA57076-4-ORNG
Várható kézbesítés: 25.6.2024
Ft209 790
Szín: rózsaszín
Raktáron (1 db) | TRA57076-4-PINK
Várható kézbesítés: 25.6.2024
Ft209 790

Termék részletes leírása

A Traxxas Spartan BL gyorshajót egy vízhűtésű váltakozó áramú motor, egy LiPol-al kompatibilis, tolatásos és vízhűtéses programozható vezérlő vagy két 7 cellás NiMH akkumulátor hajtja. 80 km/h feletti sebesség! A Spartan egy olyan hajó, amely tiszteli a gyártóját. A letisztult, modern törzskialakítás, integrált akkumulátorrekeszek az akkumulátorok széles skálájához, a nagy teljesítményű 2,4 GHz-es TQi rádió innovatív Traxxas Stabilitás Menedzsment (TSM) rendszerrel teljes ellenőrzés alatt tartják a Spartant. A Spartannak ereje, sebessége, kényelme és ami a legfontosabb szórakoztató! 

Tulajdonságok
Teljesen összeszerelt modell, menetkész
Minőségi legújabb RC készlet Traxxas TQi 2,4 GHz Bluetooth modul beépítésének lehetőségével a biztonságos hajóvezérlés érdekében
Vízhűtéses, vízálló VXL-6s Marine vezérlő a Castle világgyártótól
A szabályozó legfeljebb 6 LiPol cellával működik
Aranyozott tápcsatlakozók Traxxas ID
4A gyors 12V-os töltő autós csatlakozóval
Erőteljes AC motor Velineon 540 XL vízhűtéssel a Castle világgyártótól
A modell vevőt, szervót, motort és vezérlőt tartalmaz
Kormány és hajtás kék eloxált alumínium részei
Rozsdamentes acél díszítőbetétek
Nagy nyomatékú vízálló szervokormány
A csomag tartalmaz egy állványt és tengelyzsírt is

A hajótest felépítése
A Spartan extrém teljesítményének alapja a teljesen új hajótest, a hajótest tiszta vonalai a lehető legnagyobb merevséget biztosítják. Az üvegszálakkal töltött speciális műanyagból készült könnyű és erős hajótestnek ki kell bírnia az erős váltóáramú hajtás nagy igénybevételét, és könnyebb, mint a laminált ház. A hátsó válaszfalon kiegyenlítő felületek, kormánylapátok, támasztékok és meghajtások rögzíthetők, így nincs szükség további megerősítésre a törzsben. A Spartan formázott habpárnával rendelkezik, amely megerősíti a hajótestet, és megakadályozza, hogy a hajó baleset esetén elsüllyedjen. A Spartan testének erős színe van, így tökéletesen látható a vízen. 

Hatékony fém kormányok

 57076-4b_korm

  A kék eloxált alumínium kormánylapát lehetővé teszi a hajó pontos irányítását. A motor és a szabályozó hűtését a          kormányban lévő nyíláson keresztül történő vízszívás biztosítja, ami kisebb sebességnél is hatékonyabb.

 

 

Velineon 540XL

traxxas/TRA57076-4_b_mot.jpg

  A vízhűtésű Velineon 540XL AC motor speciálisan kialakított hűtőköpennyel rendelkezik, amelyben a víz kering. A            Velineon 540XL motor kiegyensúlyozott rotorral, nagy sebességű csapágyakkal és nagy hőstabilitású neodímium          mágnessel rendelkezik.  

 

 

VXL-6s Marine BL

traxxas/TRA57076-4_b_reg.jpg
  A VXL-6s Marine BL vezérlő vízálló, vízhűtéses, 6-8 cella NiMH vagy 2-6 cellás LiPol akkumulátor tápellátásával.         Három programozható profilja van: Sport, Race és Training. A sport 100% előre, 15% hátramenet, verseny csak         100% előre és edzés 50% előre, 15% hátra. A túlmelegedés elleni védelem és a túláramvédelem magától értetődő.

 

 

Meghajtó blokk
A maximális egyszerű szerviz érdekében a teljes meghajtóblokk eltávolítható. Ez tartalmazza a hajtás és a vezérlés összes részét, azaz a motort a szabályozóval és a vevőt a szervóval. Csak lazítsa meg a két csavart, és ez az egész modul kivehető a törzsből, majd kényelmesen elvégezheti a szükséges szervizmunkákat. Az akkumulátorok a törzs oldalain találhatók, és gyorskioldó pántokkal vannak rögzítve. A Spartannak alacsony a súlypontja, ezért nagy a stabilitása.

Spartan Brushless TQi RTR

Bluetooth
A Traxxas egy teljesen új RC készletet készített az Ön számára BlueTooth LE csatlakozással az RC autómodellekhez. Ennek köszönhetően bármilyen BlueTooth interfésszel és Apple iOS operációs rendszerrel (iPhone, iPod, iPad, ...) vagy Google Android (Samsung Galaxy, ...) operációs rendszerrel rendelkező készüléket vezeték nélkül csatlakoztathat az adóhoz. Az Apple eszközökhöz készült Traxxas Link alkalmazás ingyenesen elérhető az AppStore-ban, a Google Android készülékekre szánt alkalmazás pedig ingyenes a GooglePlay-en.

Figyelem
Az adóhoz 4x AA elem, a meghajtó akkumulátorokhoz és a meghajtó akkumulátorokhoz megfelelő töltőre van szükség az üzembe helyezéshez. A normál működéshez minden esetben speciális kenőzsírra van szükség a hajó tengelyének kenéséhez, vagy egy Marine kenőzsírral ellátott kenőanyagra. A modell opcionálisan telepíthető Bluetooth modullal és telemetriai - feszültség- és hőmérsékletérzékelővel. Az elemek az Ajánlott tartozékok, akkumulátorok között vannak felsorolva.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: RC hajók
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: