Joysway: Big Storm 2,4 GHz-es motorcsónak, ARTR

Kód: JOY/8303
Ft129 300
Szállítás 3-6 napon belül
Várható kézbesítés:
26.4.2021

Örömmel mutatjuk be a gyors és mozgékony Big Storm hajót. A forma tipikus katamarán - egy hajó, amelynek két íja egymással párhuzamosan van összekötve. A hajó kefe nélküli motorral van felszerelve; ilyen megoldások jelentik a távvezérelt modellezés jövőjét. A kefe nélküli motorok teljesítménye 30-40% -kal nagyobb, mint a kissé nagyobb energiafogyasztású kefe-társaiké. A meglehetősen nagy méretek ellenére a motorcsónak szédítő sebességgel eléri a 60 km / h-t.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Big Storm hajó tartós műanyagból készül. A hajótest könnyen képes megbirkózni az ütközésekkel. A szervo teljesen vízálló. Sőt, kefe nélküli motorok - a kefék és a kommutátor kiküszöbölésének köszönhetően gyakorlatilag nem bomlanak le; A Big Storm az egyik vezető a megbízhatóság terén. A modell hossza 74 cm. 

Érdemes megemlíteni az adót is. 2,4 GHz frekvencián működik; az ilyen típusú pilóták elavult terveket cserélnek ki, amelyek 27 / 40MHz frekvencián működnek. A 2,4 GHz az a sáv, amelyen a WiFi hálózatok működnek. A vezérlés hatótávolsága 100 m-ig terjed, ha útközben nincs akadály.

A Monster motorcsónak ARTR változatban van. Az induláshoz meg kell vásárolnia két LiPo 4000mAh 7,4 V-os akkumulátort. Az adó áramellátásához csak két AA elemet kell vásárolnia. És ennyi - a hajó készen áll az indításra. Minden bizonnyal nagyszerű ajándék lesz minden vízi versenyzés rajongó számára. A modell mind a vízben, mind a polcon remekül mutat kiállításként.

Műszaki adatok
Akkumulátor: LiPo
Hossz: 740 mm
Csatornák: 2
Rádió: 2,4 GHz
Motor: elektromos kefe nélküli
Méret: Egyéb
Szélesség: 180 mm
Kor: 14+

A csomag tartalma
Big Storm motorcsónak
2CH táviráynító készülék
Töltő

Kiegészítő paraméterek

Kategória: RC Motorcsónakok
Garancia: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: