RC Repülő BETA V2 1400 M1 - RTF 4k 2.4GHz Brushless

Kód: 4ST1479-M1
Ft72 859
Jelenleg nem elérhető
Várható kézbesítés:
30.4.2024
A tétel elfogyott…

Gyakorlatilag elkészült motoros vitorlázó modell váltakozó áramú motorral. Szinte elpusztíthatatlan extrudált polipropilén habból (EPP) készült vezérlésű kormány, kormány, szárnyak. Az RC beállítás 1 módban.

Részletes információ

Termék részletes leírása

 • A BETA 1400 V2 motoros vitorlázórepülőgép legújabb verziója.
 • A BETA 1400 egy iskolai és oktató motoros vitorlázórepülőgép, amely rendkívül tartós, extrudált polipropilén EPP -ből készült, váltakozó áramú motorral.
 • A szárny mögötti pilonra szerelt motorral rendelkező koncepciójának köszönhetően nagyon jól bírja a durva kezelést, és ellenáll a keményebb "chowometric" szúrásnak is a natív mellkasba, ami legalább a légcsavar károsodásához vezetne a motorral szerelt klasszikus modellekben.
 • A rögzített AC motorral (forgó burkolattal, C2623-1950) felszerelt törzs egy oszlopba van szerelve egy rögzített légcsavaros szárny mögé, RAY G2 R-20B szabályozóval, kormány- és felvonó szervóval EPP habból extrudálva.
 • A fülke burkolata levehető mágneses záróelemekkel.
 • A kétrészes szárnyat az EPP-ből is extrudálják, a szárnyakat 2, a szárnyba szerelt szervó vezérli, rövid, egyenes drótrúddal. A szárny feleit széncső csatlakozó köti össze. A farokfelületek a klasszikus elrendezésben az EPP -ből vannak extrudálva, drótkötelekkel vezérlik őket.
 • A motor hűtését segíti a hűtőlevegő belépése a pilon vezető részébe, a hűtőlevegő a motorház körül lévő csatornákon keresztül áramlik.
 • A repülésre való előkészítés csak a farokfelületek ragasztását (közepes második ragasztó), a szárnyfelek rögzítését, a vevőegység és a meghajtó akkumulátor csatlakoztatását foglalja magában.
 • A szárnyak, a kormány, a felvonó és a motor fordulatszáma szabályozott.
 • A modellt egy nyolc csatornás RadioLink T8FB BT 2,4 GHz-es FHSS (szórt spektrumú ugrórendszer) adó vezérli, keresztirányú vezérléssel, amely az 1. módban van elhelyezve (jobb oldali fojtószelep), trimmerrel és érzékelő kapcsolókkal minden csatorna számára. Az adó táplálásához 4 db AA (ceruza) alkáli elemre vagy akkumulátorra lesz szüksége (nem tartozék az RC készlethez).
 • A BETA 1400 -at kezdőknek terveztük - mint mindig mi is - tapasztalt pilóta felügyelete mellett.
 • A motorteljesítmény elegendő az élénk emelkedőkhöz, míg a modell nincs túlmotorizálva, ami problémákat okozhat a kezdő pilótáknak. 
 • A BETA 1400 készülékhez 11,1 V 1300 mAh kapacitású Li-poli akkumulátor (20C terhelhetőség) tartozik, amely megfelel egy fix 6x4-es légcsavarnak.

Az RC készlet a következőket tartalmazza:
törzs az EPP -ből extrudálva, váltakozó áramú motorral,
rögzített propeller 6x4,
sebességszabályozó RAY G2 R-20B és 2 szervó,
az EPP -ből extrudált szárny, 2 szervóval felszerelve,
EPP farokfelületek,
szénszárnyas csőcsatlakozó,
nyolccsatornás RadioLink T8FB BT 2.4GHz FHSS adó nyolccsatornás 2.4GHz FHSS vevővel R8EF,
meghajtó akkumulátor Li-poly 11,1 V 1300 mAh (20C), 220V
gyorstöltő és részletes építési és repülési utasítások

Műszaki adatok
Fesztáv [mm] 1420
Hossz [mm] 940
Súly [g] 650-720
Szárnyfelület [dm2] 24.5
S, V, K, M vezérelt funkciók
A konstrukció összetettsége S0
A P1, P2 kísérleti nehézségei

Kiegészítő paraméterek

Kategória: RC repülők
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: