DJI RoboMaster S1 DJIROS1

Kód: DJIROS1
Ft197 640 –8 %
DJI RoboMaster S1 DJIROS1
Ft197 640 –8 % Ft180 849
Szállítás 3-6 napon belül
Várható kézbesítés:
8.11.2021

A RoboMaster S1 egy forradalmian új oktatási robot, amelyet minden hallgató lehetőségeinek kiaknázására terveztek. A DJI éves RoboMaster robotikai versenyei ihlette a felhasználók számára a tudomány, a matematika, a fizika, a programozás és még sok más megértését, magával ragadó vezérlési módokkal és intelligens funkciókkal.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Műszaki specifikáció:
46 programozható alkatrész
6 programozható mesterséges intelligencia modul
Alacsony válaszú HD kamera az első személy megtekintéséhez
Scratch és Python programozás
Négykerék-meghajtás minden irányban
Intelligens befogadó páncél
Számos versenyrendszer
Innovatív gyakorlati képzés

SCRATCH ÉS PITON PROGRAMOZÁS
Az S1 támogatja a Scratch és a Python programozási nyelveket. Ez lehetővé teszi, hogy készségeit új szintre emelje, függetlenül attól, hogy Ön teljesen kezdő a programozásban, vagy már úton van a szakértővé váláshoz.
SCRATCH 3.0
Klasszikus vizuális programozási nyelv, amelyet a világ általános és középiskoláiban használnak.
PITON
Széles körben használt nyelv a mesterséges intelligencia területén.

VÉGTELEN OPCIÓK
Akár 46 testreszabható alkatrész [2] korlátlan teret kínál az innovációnak, és szórakoztató módon, amely kibővíti az Ön és az S1 képességeit, segítenek javítani és átlépni a határait. A 6 impulzusszélességű modulációs csatlakozó [3] testreszabott kiegészítőket támogat, ezáltal feltárva az S1 korlátlan lehetőségeit és a robotok varázslatos világát.

A MŰVÉSZETI INTELLIGENCIA TECHNOLÓGIA TAPASZTALATA
A mesterséges intelligencia olyan intelligens funkciókat biztosít, mint például a gesztusok, hangok vagy akár más S1 robotok felismerése. A RoboMaster S1 megnyitja az ajtót a mesterséges intelligencia világában, és gyakorlati bevezetést kínál a jövő technológiáiba.
VONALFELISMERÉS
Az S1 beprogramozható a földön egy vonal követésére. Minél több matematikai és fizikai ismeretet épít be, annál könnyebben teljesíti az S1 a feladatot.

S1 JEL FELISMERÉS
legfeljebb 44 vizuális szimbólumot képes felismerni, köztük számokat, betűket és speciális karaktereket, amelyek kibővítik a programozás és a harc lehetőségeit.
AZ EMBEREK ELISMERÉSE
A fejlett számítógépes látásnak köszönhetően az S1 képes azonosítani a fényképezőgép képátviteli felületén kiválasztott embereket és azokra összpontosítani.
ZÁRADÉKELISMERÉS
Az S1 beépített tapsfelismerő modullal rendelkezik, amely egyedi válaszokra programozható.
GESZTIKULÁK ELISMERÉSE
Az S1 felismeri a különféle fizikai gesztusokat, és bármilyen reakció beprogramozható.
ROBOTFELISMERÉS S1
Az S1 képes felismerni más S1 egységeket, ami egy olyan szolgáltatás, amely nagymértékben kibővíti a szórakozás és a játék lehetőségeit.

Megjegyzések
1. Az infravörös egységek használata hatással lesz a kültéri vagy infravörös környezetben történő működésre.
2. Megszakítás nélküli környezetben és körülbelül egy méteres távolságban mérve a mobil eszköz, az útválasztó és az S1 között. A használt iOS eszköz iPhone X volt. A teszteszközök más eszközökön változhatnak.
3. Egyes területeken az 5,1 GHz és az 5,8 GHz szabadtéri használata tilos. Mindig tartsa be az országában vagy régiójában érvényes összes helyi törvényt és előírást.
4. Interferencia és akadályok nélküli környezetben mérve. A Wi-Fi-n keresztül történő csatlakozáshoz a hatodik generációs iPad tesztelésére használták (2018-ban jelent meg). Számos router modellt használtak a teszteléshez az útválasztó kapcsolaton keresztül. FCC: TP-Link Archer C9; SRRC: TP-Link WDR8600; CE: TP-Link Archer C7; MIC: WSR-1160DHP3.
5. Négy órás vízben történő áztatás után a gélgyöngyök felhasználható méretre duzzadnak.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: RC Robotok
Garancia: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: