Szolár robot - 3 az 1-ben

Kód: ZA2920
Ft3 300
Raktáron (3 db)
Várható kézbesítés:
2.11.2021

A 3in1 szolár készlet egy önkészítésre szolgáló oktató játék, amelyet egy külső egység hajt, és megtanít rajzolni. Nagyon jó móka, miközben a gyerekek megtanulják, hogy a fényenergia hogyan hajtja az elektromos meghajtást. A készlet lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy játék révén tanuljanak. A világ megismerésének természetes formája, amely a gyermekek számára a legkellemesebb és felszívódóbb, és a bennük való ébredés kreativitása meghozza gyümölcsét a jövőben. Nagyszerű szórakozást kínáló készlet, miközben a gyermek alternatív energiát tanul. Töltsön időt kreatívan gyorsan. A játék legjobban nyílt napon működik, de erős izzást is használhat izzókkal. 

Részletes információ

Termék részletes leírása

A szolár robot 3 különböző robot, modell, skorpió, tartály modellre alakítható át. A játék egyedi kiegészítőket tartalmaz (a szállítás része) és olyan részeket, amelyek figyelembe veszik a robot mozgásának fedését. Az alternatív energiaforrások ilyen fontos szerepet játszanak, nincs idő arra, hogy most elkezdje elsajátítani az alapvető technológiákat a gyermekek számára. Szerencsére ezt a terméket a nap táplálja, ezért nem igényel elemeket. A robot a napfény szintjén mozog (erős napfény vagy más fényforrás), és lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy létrehozzák és felhasználják végtelen fantáziájukat.

A készlet tartalmazza
- műanyag alkatrészek a robotok terjesztéséhez
- napelem
- motor
- műanyag lyukak
- matricák
- képi utasítás

Műszaki adatok:
A készlet elkészítéséhez nincs szükség semmilyen ragasztóra vagy eszközre. Az egyes elemek reteszbe vannak hajtva.
Először a napelem modult és a motort kell figyelembe venni. Más elemek az összeszerelhető szerkezetnek megfelelően módosíthatók.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Rc szolár robot
Garancia: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: