Biztonságos infravörös tankok készlete 1/24, 2v1 távirányítású

Kód: UF/508-10
Akció Újdonság Tipp
Márka: HUAN-QI
Ft28 790 –11 %
Biztonságos infravörös tankok készlete 1/24, 2v1 távirányítású
Ft28 790 –11 % Ft25 555
Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
19.4.2021

Harci RC távirányítású tankok amiknek köszönhetően sok szórakozást megélhet! A nagyságuk 30 cm, tölthető akkumulátorokat a csomag tartalmazza.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Minden idők legnagyobb tank modelljei.

A csomag 2 tank modellt tartalmaz: Ambras M1- RC amerikai páncélos modell és Tiger - német RC tank modell a 2. világháborúból. Mind a két tank az előző verziónak a nagyobb kivitelezése 1:24 arányba 30 cm nagyságban. Ha megfelelő ajándékot keres férfiaknak, a harci RC tankok jó választás minden korosztály számára. Nem kell újracsomagolni a tankokat, mert a csomag új kialakításának köszönhetően a szállítást követően egyenesen az ünnepelt kezébe adható. A tankok valódian viselkednek akár a csatatéren.

Minden RC tank valódian működik, nem csak az út során, hanem közvetlenül a csatatéren is. Mindkét tankban van egy hangszóró, ami imitálja az ágyúról, a pisztolyról való lövést, de az ellenfél találatát is. A motor tényleges hangzása a tank indulását és mozgását is kíséri. Ezenkívül a tank minden egyes RC modellje képes az infravörös távvezérlő segítségével szabályozni a tank összes irányát és képes a tornyot az egész tengely körül mozgatni.

Játék a kicsik és a nagyok számára is egyaránt. Hogy az élmény még jobban hasonlítson a valósághoz, minden ellenfél támadásakor az RC tank egy funkciója nem reagál. Az Rc modell fokozatosan nem képes mozgatni a tornyát, leromlik a vezérlése és a végül egy helybe fog állni. A tank állapota a LED diódák jelzik a toronyba. Minden körbe 5 életed van, amik után újra be kell kapcsolni a tankot. Ez a játék kedvez a kisfiúknak de a nagyfiúknak is egyaránt.

Műszaki leírás:
• A modellek aránya 1:24
• RC tank Abrams méretei 305 mm x 105 mm x 102 mm
• RC tank Tiger méretei 285 mm x 120 mm x110 mm

A csomag tartalma:
• 2x távirányítós tank 1:24 arány
• 2x akkumulátor
• 2x töltő
• 2x infravörös távirányító
használati utasítás

Kiegészítő paraméterek

Kategória: RC tankok
Garancia: 2 év

Radio Control Infrared Battle Tanks

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: