Zegan: Az M1A2 Abrams v2 és a német Tiger v2 2.4GHz 1:28 RTR harcitankok

Kód: ZG/99823
Ft21 900
Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
27.1.2021

Az M1A2 Abrams v2 és a német Tiger v2 2.4GHz harcitankok sorozata

Részletes információ

Termék részletes leírása

Csodálatos két harckocsi készlet, amely nemcsak gyerekeket, hanem felnőtteket is elvisz néhány órára, és nagyszerű szórakozást garantál!

Mindkét modell számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek tükrözik a harctéren harcoló valódi harckocsik realizmusát. A 330 ° -kal elforduló torony és az emelt és leeresztett cső lehetővé teszi, hogy bárhol elérje ellenfelét. A független pályahajtások megkönnyítik a menetsebesség szabályozását, a tartály manipulálását kanyarodáskor, és lehetővé teszik a 30 ° -os emelkedők emelkedését. Ezenkívül a modellek valósághű hangokat bocsátanak ki vezetés közben - lövések és géppuska kitörések.

Két résztvevő közötti játék abból áll, hogy infravörös sugárral üti meg az ellenfelet. A fegyver minden egyes ütése vagy ötször a puska után - a gép műszaki állapotát mutató négy LED egyikének kialszik. Lövés után a tartály egy pillanatra lefagy, ez idő alatt nem lehet irányítani, és nem lehet újra eltalálni. Amikor két LED kialszik, elveszíti a puska kilövésének képességét, miután eltalálta a harmadik LED-et és kikapcsolta a harmadik LED-et, a páncéltörő ágyú leáll, és amikor az összes LED kialszik - a harckocsi elveszíti a harcot. Körülbelül 30 másodperc várakozás után ismét harcra kész.

A modelleket a mellékelt adók vezérlik, amelyek könnyen használhatók. Az üzemeltetés és az egyszerű szabályai biztosítják, hogy a legfiatalabb felhasználóknak sem okozzon problémát a játékok kezelése. A szett tökéletes megoldás unalmas estékhez és baráti találkozókhoz - lepje meg őket, mindenki nyerni akar majd! Figyelmeztetni kell azonban - a készlet nagyon addiktív szórakozást garantál!

Műszaki adatok
Akkumulátor: NiCD
Hangok: Igen
Hossz: 330 mm
Rádió: 2,4 GHz
Méretarány: 1:28
Szélesség: 120 mm
Kor: 6+
Magasság: 125 mm

A készlet összetétele
Két harckocsi készlet, különböző színekben
27Mhz RC távirányító (2x AA nem tartozék)
RC 40Mhz távirányító (2x AA nem tartozék)
Töltő 4,8 V 2 db
400mAh elem 2 db
Felhasználói kézikönyv 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: RC tankok
Garancia: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: