Zegan: Orosz T90 és német Tiger King harcitankok 27MHz / 35Mhz 1:28 RTR harcitankok

Kód: ZG/99820
Ft34 020
Raktáron (4 db)
Várható kézbesítés:
26.6.2024

Harcos orosz T90 és német Tiger King harcitankok.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Csodálatos két harckocsi készlet, amely nemcsak gyerekeket, hanem felnőtteket is elvisz néhány órára, és nagyszerű szórakozást garantál!

Mindkét modell számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek tükrözik a harctéren harcoló valódi harckocsik realizmusát. A 330 ° -kal elforduló torony és az emelt és leeresztett cső lehetővé teszi, hogy bárhol elérje ellenfelét. A független pályahajtások megkönnyítik a menetsebesség szabályozását, a tartály manipulálását kanyarodáskor, és lehetővé teszik a 30 ° -os emelkedők emelkedését. Ezenkívül a modellek valósághű hangokat bocsátanak ki vezetés közben - lövések és géppuska kitörések.

Két résztvevő közötti játék abból áll, hogy infravörös sugárral üti meg az ellenfelet. A fegyver minden egyes ütése vagy ötször a puska után - a gép műszaki állapotát mutató négy LED egyikének kialszik. Lövés után a tartály egy pillanatra lefagy, ez idő alatt nem lehet irányítani, és nem lehet újra eltalálni. Amikor két LED kialszik, elveszíti a puska kilövésének képességét, miután eltalálta a harmadik LED-et és kikapcsolta a harmadik LED-et, a páncéltörő ágyú leáll, és amikor az összes LED kialszik - a harckocsi elveszíti a harcot. Körülbelül 30 másodperc várakozás után ismét harcra kész.

A modelleket a mellékelt adók vezérlik, amelyek könnyen használhatók. Az üzemeltetés és az egyszerű szabályai biztosítják, hogy a legfiatalabb felhasználóknak sem okozzon problémát a játékok kezelése. A szett tökéletes megoldás unalmas estékhez és baráti találkozókhoz - lepje meg őket, mindenki nyerni akar majd! Figyelmeztetni kell azonban - a készlet nagyon addiktív szórakozást garantál!

Műszaki adatok
Akkumulátor: NiCD
Hangok: Igen
Hossz: 360 mm
Rádió: 27-40MHz
Méretarány: 1:28
Szélesség: 130 mm
Kor: 6+
Magasság: 120 mm

A készlet összetétele
Két harckocsi készlet, különböző színekben
27Mhz RC távirányító (2x AA nem tartozék)
RC 40Mhz távirányító (2x AA nem tartozék)
Töltő 4,8 V 2 db
400mAh elem 2 db
Felhasználói kézikönyv 

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: RC tankok
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: