RC játékok: Karácsonyi ajándék tippek, amiket nem csak a gyerek imád majd

Eleinte az érzés, a használat pillanata és a tárgy, amire a gyerek oly régóta vágyott, végül egy dobozban végződik. Ez a hétköznapi játékok körforgása, de egy RC drón, RC helikopter vagy elektromos autó nem akadályozza meg gyermekét a szórakozásban.

Ha egy gyerek belefárad az RC modellel való játékba a szobában, folytathatja a szabadban, és megismerheti a feltáratlan lehetőségeket, amelyeket egy drón vagy más RC-játék kínál számára. És ez csak egy ok a sok közül, amiért a kínálatunkban szereplő RC modellek népszerűek.

1. MINI DRÓN

11.000 ft-tól

A teljes értékű kamerás, több száz méteres hatótávolságú drónok az utóbbi időben nagy népszerűségnek örvendenek, de ez inkább a felnőttek játékszere. A gyerekeknek szánt mini drónok sokkal biztonságosabb és megfizethetőbb alternatívát jelentenek.


A miniatűr RC drónokat főként beltéri repülésre tervezték, de a gyártók arra számítanak, hogy a gyerekek szívesen kirángatják őket, ezért a maximális tartósságra helyezik a hangsúlyt. Így nem kell attól tartani, hogy a karácsonyi ajándék gyorsan megsemmisül.

Maximálisan biztonságos drón a Sky Tumbler védőkeretben

117245-1_sky-tumbler-v-kleci--2

Azonban, hogy ne csak a mini drónt, hanem a gyereket is védje, kínálatunkban talál védőketrecbe épített RC drónt is. A készülék nem sérül meg a falhoz vagy a talajhoz való érintkezéstől, és a körülötte lévő embereket sem veszélyezteti.

A Sky Tumbler ketrecben lévő drón és más RC mini drónok hatékony dobásokat biztosító funkciókkal vannak felszerelve. A kanyarodáshoz nincs szükség repülési tapasztalatra, mert ezek a drónok a vezérlő egyetlen gombjával megtehetik ezeket.

Kínálatunkban talál egy miniatűr drónt is, amely akadályészlelő érzékelőkkel és automatikus fel és leszállási funkciókkal van felszerelve.

SYMA X26 intelligens mini drón akadályérzékeléssel és fordulási funkcióval. Forrás: SYMA

Az, hogy az RC mini drónok olcsóbbak, nem jelenti azt, hogy ne lehetne kamerával felszerelni. Remek példa erre a SYMA X20W drón. A repülési rekordot Wi-Fi-n keresztül közvetlenül átviheti telefonjára. Remek választás, amely nem hiányozhat egyetlen titkos kém felszereléséből sem.
6572

2. RC HELIKOPTER

12.000 ft-tól

  119039-11

Különféle típusú távirányítós helikopterek kaphatók a piacon, de ha karácsonyi ajándékról van szó, gyereknek, akkor a megfelelő kategória a mini vagy belső helikopterek.

A giroszkópnak köszönhetően a kezdőknek szánt RC helikopterek stabilak, így azok is repülhetnek vele, akik még nem vezettek távirányítós helikoptert.

A stabilitáson kívül nagy ellenállás jellemzi őket, így zuhanáskor alkatrészeik nem repülnek minden irányba. Ha a gyereknek mégis sikerül megrongálnia miniatűr RC helikopterét, akkor vagy közvetlenül a csomagban, vagy e-shopunkban talál alkatrészeket.

 

Népszerű beltéri RC helikopter kezdőknek. Forrás: SYMA

 

A karácsonyi ajándék minőségére és megfizethetőségére helyezi a fő hangsúlyt? Ezek a kritériumok tökéletesen megfelelnek a SYMA RC modelleknek. A legjobb és legnépszerűbb játék ebben a kategóriában a SYMA S107 helikopter, amelyet négy éve gyártanak, és még mindig az egyik legkeresettebb darab.

Ha egy kisebb gyereknek keres karácsonyi ajándékot, akkor egy kilövős helikopter az, ami biztosan sokáig fog tetszeni. Nem kell távirányítóval irányítani s továbbra is az egyik legnépszerűbb játék e-shopunkból.

A legjobb benne, hogy a gyerekek négy éves kortól játszhatnak vele. Speciális visszahúzós kilövővel tudja a levegőbe juttatni. A helikopter működését leginkább a videó megtekintésével értheti meg :

Egy másik játékos vezérlésű RC-helikopter egy minihelikopter, amelyet gyermeke érintés nélkül irányíthat. Az RC játék belsejében található érzékelő figyeli a kéz mozgását, és ennek eredményeként úgy néz ki, mintha egy gyerek irányítaná a helikoptert. 

3. GYERMEK ELEKTROMOS AUTÓ

71.000 ft-tól

8621-8

Mindaddig, amíg gyermeke eléri azt a kort, amikor már birtokolhat egy járművet, egy mini játékautó elegendő a ház körüli szórakozáshoz. Különféle méretű és funkciójú távirányítós RC autókat kínálunk - a specialitás a legmagasabb minőségű, licencelt RC autómodellek. Az autók csökkentett változatai között megtalálható a BMW, a Mercedes, a Ferrari, az Audi de a legendás Ford Mustang is.

Hogy elkerülje a csalódást, miszerint gyerekét sokáig nem fogja érdekelni a mini távirányítós autó, összpontosítsa figyelmét az 1:10 méretarányú Drift RC autókra

Mivel ezeket az RC autókat lakásba és szabadban történő közlekedésre tervezték, nem kell aggódnia a sérülésük miatt. Az autómodellek tartós és rugalmas anyagból, például lexánból készülnek, így jól felkészültek az ütközésekre.

 4. RC OFF-ROAD AUTÓ

9.000 ft-tól

Ezeket a terepjáró modelleket burkolatlan felületekre tervezték. Ezek az RC távirányítós autók a legsúlyosabb behatásokhoz is igazodnak, így a külső mellett motorjuk, alvázuk és elektronikájuk is védett.

 Terepmodell-kínálatunk gyöngyszeme az exkluzív GhostFighter 4WD eredeti megjelenéssel és tökéletes menettulajdonságokkal. 

1288-6

A Crawler GhostFighter 4WD sebességkorlátozóval van felszerelve, így a beállítás után sokkal lassabban és biztonságosabban tud haladni a 40 km/h helyett. Az a nagyszerű, hogy kisebb sebességgel akár 45 percig is bírja az akkumulátora.

5. RC TANK

9.000 ft-tól

Ha gyerekét a terepjárók helyett a katonai felszerelések érdeklik, akkor biztosan élvezni fogja a távirányítós tankot. Még ha RC játékokról is van szó, valósághű viselkedésük teljesen bevonja gyermekét a küzdelembe.

 Az RC tankok számos közös tulajdonsággal rendelkeznek a valódi tankokkal. Kisebbek, de tudnak lőni, helyben fordulni, mozgatni a csövet és hangot adni. Az RC modellek legfiatalabb rajongóinak is vannak miniatűr tankjaink, amelyek már 5 éves gyerekek számára is alkalmasak.


12  

A nagyobbak számára a szórakozás végtelen forrása egy távirányítós RC tank lesz, amely hűen reprodukálja egy igazi tank viselkedését a csatatéren. A harckocsik szíjhajtással rendelkeznek, és valósághű hangokat adnak ki lövöldözéskor.

A magasabb árkategóriában megtalálhatóak például az indítás hangszimulációjával, géppuskával és ágyúlövéssel rendelkező RC tankok. 

6. RC ROBOT

2.000 ft-tól

 129155-1

Az RC robotokat állatok, transzformátorok vagy mesefigurák képével bővítjük. A robotok kínálata széles, hasznos és ijesztő RC játékokat talál benne. Minden ártalmatlan és szórakoztató. Akár egy valósághű kígyó távirányítóval, ami ijesztően néz ki, de a végén úgyis mindenki nevet rajta :)

Ha azon a véleményen van, hogy a játékok ne csak szórakoztassák a gyerekeket, hanem valami hasznosat is tanítsanak, a 4 az 1-ben oktató napelemes robot biztosan érdekelni fogja. Célja és összetétele a felhasznált anyagoktól függően változik.

4597

Reméljük, hogy ez a cikk segít olyan eredeti karácsonyi ajándék kiválasztásában, amelyet gyereke - unokája nem fog olyan hamar megunni! Ha bármilyen kérdése van a modellekkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal.