Sárkányok – tökéletes alkalom arra, hogy együtt töltsük az időt a gyerekekkel

A sárkány azon kevés játékok egyike, amely a laptopok, okostelefonok és elektronika mozgalmas ideje ellenére sem tűnt el. Ez egy egyszerű játék, amely PE fóliából vagy tartós RIP-STOP poliészterből készül. Zsineggel van megkötve, és ennek köszönhetően a sárkányokat magasabbra engedhetjük, vagy egymáshoz vonzhatjuk és irányíthatjuk őket.

A sárkányok felszabadításának legjobb ideje földrajzi területünkön az ősz, de szeles napokban az év más időszakaiban is használható ez a repülő játék. A sláger olyan ismert gyerekmeséket ábrázoló sárkányok, mint Minnie, Frozen elza, Dory, Super wings, Princess stb nálunk is kaphatóak.

Kínálatunk felnőtteknek szóló sárkányokat is tartalmaz, ezek hasonlítanak a sárkányrepülőkhöz, és RIP-STOP poliészterből készülnek, amely valamivel tartósabb, mint a PE fólia. Ezeket a sárkányokat a "LOOP" néven jelöljük.

Ha eddig habozott, reméljük, hogy cikkünk után ez megváltozik, és nem fog hiányozni a sárkány a háztartásából. A gyerekek el lesznek ragadtatva ettől az ajándéktól, és talán ez a játék is szép emlékeket fog felidézni az Ön gyermekkorából.

ITT találhat linket a sárkányokhoz, amelyeket megvásárolhat nálunk:

https://www.aeromodel.hu/sarkanyok/ 

free-esl-short-stories