LEGO Harry Potter készlet - Utazás Roxfortba

Kód: LEGO76388
Akció
Márka: LEGO
Ft34 425 –18 % Ft27 904
Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
29.5.2024

A LEGO® Harry Potter™: Trip to Roxfortba a varázslófilmek népszerű épületeinek új verzióit tartalmazza. Ezzel a játékkészlettel a gyerekek végtelen játéklehetőségeket fedezhetnek fel, és mindenki megcsodálhatja Harry Potter iránti szeretetüket.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ikonikus épületek tele hiteles részletekkel
Rokville havas faluja tele van gazdag részletekkel, játékra és bemutatásra egyaránt alkalmas. Ez a játékkészlet 6 minifigurát tartalmaz – Harry Potter, Dean Thomas, McGalagony professzor, Madam Rosmerta, Mr. Flume és Mrs. Flume –, valamint rengeteg nagyszerű funkciót, bútort és kiegészítőt, amelyek inspirálják a gyerekeket filmjelenetek eljátszására vagy saját kalandok megalkotására. Itt találja a Honey Paws cukrászda és a Three Broomsticks üzlet kétszintes építőkészleteit, amelyek számos lebilincselő játéklehetőséget kínálnak elölről és hátulról. 3 kisebb külső épület ad ihletet ötletes játékokhoz. Ez a készlet gyűjthető tárgyakat is tartalmaz: egy exkluzív, arany évfordulós Ron Weasley minifigurát és 4 véletlenszerű varázsló arckártyát!

  • A LEGO® Harry Potter™: Utazás a Roxfortba (76388) varázslatos módja a gyerekeknek, hogy felfedezzék a végtelen játéklehetőségeket, és megmutassák Harry Potter iránti szeretetüket.
  • Tartalmazza Harry Potter, Dean Thomas, McGalagony professzor, Madam Rosmerty, Mr és Mrs Flume LEGO® minifiguráit, valamint rengeteg nagyszerű funkciót, bútort és kiegészítőt.
  • A gyerekek meglátogathatják és felfedezhetik a Roxfort két leghíresebb épületét: a Mézesmancs Cukrászdát és a Három Seprűt – mindkettő lehetőséget rejt a varázslatos játékra.
  • Ez a Harry Potter világából származó lebilincselő építőkészlet, amely játékra és bemutatásra is alkalmas, garantáltan elvarázsol minden 8 éves és annál idősebb kis varázslót vagy boszorkányt.
  • A LEGO® Harry Potter™: A Trip to Roxfortba épület több mint 22 cm magas, 30 cm széles és 9 cm mély, és az épületek szarufáig tele vannak autentikus részletekkel.
  • 3 kisebb készlet további inspirációt ad a fantáziadús játékhoz: egy utcai lámpa, egy havas pad és egy kétoldalas "Sirius Black Wanted" plakáttábla.
  • Tartalmaz egy exkluzív arany Ron Weasley minifigurát is, amellyel megünnepelhetjük a LEGO® Harry Potter™ sorozat varázslatos 20. évfordulóját. Van még 4 véletlenszerű kártya varázslók képeivel, amelyeket a gyerekek összegyűjthetnek (összesen 16-ot).
  • A LEGO® Harry Potter™ sorozat építőkockái népszerű karaktereket, lenyűgöző elemeket és híres helyszíneket tartalmaznak az azonos nevű népszerű filmekből. Tökéletes ajándék azoknak a gyerekeknek, akik szeretnének részesei lenni a filmek varázsának.
  • A LEGO® készletek megfelelnek a szigorú ipari minőségi szabványoknak, amelyek biztosítják, hogy egységesek, kompatibilisek, és mindig könnyen össze és szétszerelhetők. 1958 óta van ez így.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: LEGO készletek
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: