NANOPROTECH ELECTRIC 75ml

Kód: NP-031
Ft4 819
Szállítás 3-6 napon belül
Várható kézbesítés:
2.7.2024

A Nanoprotech Electric védi az elektromos érintkezőket vagy a nyomtatott áramköri lapokat az oxidációtól és a nedvességtől. Erősen taszítja a vizet és a nedvességet, így felhasználhatja a terméket az elektromos berendezések megfelelő működésének helyreállításához. A termék korróziógátló hatású.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Nanoprotech Electric védi az elektromos érintkezőket vagy a nyomtatott áramköri lapokat az oxidációtól és a nedvességtől. Erősen taszítja a vizet és a nedvességet, így felhasználhatja a terméket az elektromos berendezések megfelelő működésének helyreállításához. A termék korróziógátló hatású. -80 ° C és +160 ° C közötti hőmérsékletet ellenáll, legfeljebb 1 évig hat. A hozzávetőleges fogyasztás 50 ml / 1 m². A spray 75 ml terméket tartalmaz.A Nanoprotech Electric spray tulajdonságai

  • Véd a rövidzárlatok ellen: A NANOPROTECH Electric kezelt elektromos alkatrészeket vékony nanorészecske réteggel kell szigetelni, amely tökéletesen megvédi őket a nedvességtől. Ha a víz a kezelt berendezésbe kerül, akkor nincs rövidzárlat és annak megsemmisülése. Ezenkívül megvédi a további oxidációtól, és ezáltal jelentősen növeli a munkavédelmet, különösen nedves környezetben. Ez megakadályozza a súlyos áramütést.
  • Véd az oxidációtól: Megnedvesedve az elektromos készülékek oxidálódnak, ami fokozatosan lebontja a készüléket. A NANOPROTECH Electric azonban megakadályozza ezt. Még egy már korrodálódott felületre is felvihető és így hatékonyan megszabadulhat az oxidációtól. Ideális tehát azoknak az elektromos készülékeknek a kezelésére és helyreállítására, amelyek nedvesség és korrózió miatt elérték élettartama végét.
  • Elsősegély az elektronikához: Amikor a víz bejut egy elektromos eszközbe, annak gyors megsemmisüléséhez vezet. Ha a kezeletlen eszközt nem károsítja halálosan a víz, a NANOPROTECH Electric helyreállíthatja működését. Ha hasonló helyzet áll fenn önnel, a lehető leghamarabb szerelje szét a készüléket, és kezelje NANOPROTECH Electric spray-vel. A nanorészecskék tizenöt percen belül kiszorítják a nedvességet, és megőrzik a felszínt. Ennek köszönhetően elektronikája továbbra is a korábbiakhoz hasonlóan működik, ráadásul védve marad az oxidációtól.
    Visszaállítja az érintkezéseket: A régebbi elektronika gyakran megszakítja az érintkezőket, leggyakrabban oxidációjuk vagy nedvességük miatt. Ha hasonló problémával találkozik, akkor a sérült érintkezőket kezelje a NANOPROTECH Electric spray-vel. A nanorészecskék segítenek megtisztítani és tisztává tenni az oxidált érintkezőket, meghosszabbítva ezzel az eszközök élettartamát.
  • Véd még agresszív környezetben is: Minden elektromos eszköz különösen veszélyeztetett kémiailag agresszív környezetben. Ez különösen akkor nyilvánvaló, ha érintkezik a sós nedvességgel, amellyel például a part menti területeken vagy hazánkban találkozhat a téli hónapokban. De a klórozott víz vagy a savas eső is problémákat okoz. Ha eszközeit korrózió veszély fenyegeti, szétszerelje és kezelje belülről. Ez megőrzi őket, és még az igényes körülmények között sem veszítik el az elektromos csatlakozások a funkciójukat.

A spray használata:
A spray alkalmazása előtt alaposan rázza fel
Permetezzen egy folyamatos réteget (20-30 cm távolságból) a megadott felületre, vagy vigye fel közvetlenül a kezelt területre.
Várjon 10-15 percet az alkalmazás után, majd törölje le a felesleges oldatot

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Nanoprotech
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: