Nanoprotech Electric 150ml

Kód: NP-030
Ft6 480
Szállítás 3-6 napon belül
Várható kézbesítés:
1.7.2024

A NANOPROTECH Electric permetek védik az összes elektromos rendszert, berendezést az oxidációtól, nedvességtől, rövidzárlattól és az áram szivárgásától.

 

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Nanoprotech Electric megvédi az elektromos érintkezőket vagy a nyomtatott áramköri lapokat az oxidációtól és a nedvességtől. Erősen taszítja a vizet és a nedvességet, így a termék segítségével helyreállíthatja az elektromos berendezések megfelelő működését. A készítmény korróziógátló hatású. -80°-tól +160°C-ig ellenáll a hőmérsékletnek, akár 1 évig is működik. Hozzávetőleges fogyasztás 50 ml 1 m²-enként. A spray 150 ml terméket tartalmaz.

A Nanoprotech Electric spray tulajdonságai

  • Véd a rövidzárlat ellen: A NANOPROTECH Electricvel kezelt elektromos alkatrészeket vékony nanorészecskék réteggel szigetelik, amely tökéletesen megvédi őket a nedvességtől. Ha víz kerül a kezelt készülékbe, az nem zárja rövidre és tönkreteszi azt. Ezenkívül védve lesz a további oxidációtól, és ez jelentősen növeli a munkabiztonságot, különösen nedves környezetben. Ezzel elkerülhető az elektromos áram okozta súlyos sérülések.
  • Véd az oxidáció ellen: Nedves állapotban az elektromos készülékekben oxidáció lép fel, ami fokozatosan tönkreteszi az eszközt. A NANOPROTECH Electric azonban megakadályozza ezt. Akár már korrodáló felületre is felvihető, és ezzel hatékonyan megszabadítva az oxidációtól. Ezért ideális olyan elektromos készülékek kezelésére, működésének helyreállítására, amelyek nedvesség és korrózió miatt elérték élettartamuk határát.
  • Elsősegély megfulladt elektronika számára: Ha víz kerül egy elektromos készülékbe, az gyors tönkremeneteléhez vezet. Ha a kezeletlen berendezést nem károsítja életveszélyesen a víz, a NANOPROTECH Electric helyreállíthatja működését. Ha Ön is hasonló helyzetbe kerül, a lehető leghamarabb szerelje szét a készüléket és kezelje NANOPROTECH Electric spray-vel. A nanorészecskék tizenöt percen belül kiszorítják a nedvességet, és megőrzik a felületet. Ennek köszönhetően az Ön elektronikája továbbra is a korábbiak szerint fog működni, és oxidációval szemben is védett marad.
  • Helyreállítja az érintkezőket: A régebbi elektronikákban az érintkezők gyakran eltörnek, leggyakrabban oxidációjuk vagy nedvesség jelenléte miatt. Ha hasonló problémába ütközik, kezelje a sérült érintkezőket NANOPROTECH Electric spray-vel. A nanorészecskék segítenek megtisztítani és áthaladni az oxidált érintkezőkön, így meghosszabbítják az eszközök élettartamát.
  • Még agresszív környezetben is véd: Minden elektromos eszköz különösen veszélyeztetett kémiailag agresszív környezetben. Ez különösen szembetűnő sós nedvességgel való érintkezéskor, amivel találkozhat például a tengerparti területeken vagy itt a téli hónapokban. De problémákat okoz a klóros víz vagy a savas eső is. Ha eszközeit korrózióveszély fenyegeti, szerelje szét és kezelje belülről. Ez megőrzi azokat, és az elektromos csatlakozások nem veszítik el funkciójukat még nehéz körülmények között sem.

A spray használata:
1. Használat előtt alaposan rázza fel a spray-t. 
2. Permetezzen egy összefüggő réteget a kijelölt felületre (20-30 cm távolságból), vagy ha
sználja a permetet közvetlenül a kezelt területre.
3. Az alkalmazás után várjon 10-15 percet, majd törölje le a felesleges oldatot.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Nanoprotech
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: