Nanoprotech Electric RC modellekhez

Kód: NP-030
Ft6 185
Raktáron (3 db)
Várható kézbesítés:
13.12.2022

A NANOPROTECH Electric permetek védik az összes elektromos rendszert, berendezést az oxidációtól, nedvességtől, rövidzárlattól és az áram szivárgásától.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

A nanotechnológia fejlődésének köszönhetően jelentősen meghosszabbíthatják a berendezések élettartamát, és megtakaríthatják a karbantartás, szerviz és javítás költségeit. Emellett a páratartalmat a víz károsodását ért készülékekből is képes kivonni, így újból visszaállíthatja működését és megóvhatja őket a további korróziótól.

 

Hogyan működnek a NANOPROTECH permetek? :
A permetek olyan nanorészecskéket tartalmaznak, amelyek a felvitel után a fémfelületen csapódnak le, és áthatolhatatlan szigetelőréteget képeznek. Kitaszítja a nedvességet és megelőzi az oxidációt. Ezenkívül szigeteli a vezetőket, és megakadályozza az elektromos áram áramlását a környező párás környezetbe, hogy megakadályozzák a rövidzárlatot. A nanorészecskék egy már meglévő korróziós rétegen keresztül behatolnak, és közvetlenül a fémfelületen rögzülnek, így könnyebben eltávolíthatóak a károsult felületek. Alkalmas minden fém felületre, alacsony és nagyfeszültségű érintkezőkre.

 

HOGYAN TUD ÖNNEK A NANOPROTECH BICYCLE PERMET SEGÍTENI?

Véd a rövidzárlattól
A NANOPROTECH Electric által kezelt elektromos alkatrészeket egy vékony réteg nanorészecske szigeteli, amelyek tökéletesen véd a nedvességtől. Ha a kezelt felületre víz kerül, nem lesz rövidzárlat és nem válik használhatatlanná. Ezenkívül védeni fog a további oxidációtól, és nagymértékben megnöveli a munka biztonságát, különösen nedves környezetben. Megelőzi így a súlyos áramütést.

 

Vég az oxidáció ellen
Nedvesedésnél az elektromos berendezések oxidálódnak, ami fokozatosan lerontja az eszközöket. A NANOPROTECH Electric azonban megakadályozza ezt. Még a már korrodáló felületre is alkalmazható, így hatékonyan eltávolíthatja az oxidációt. Ezért ideális az olyan elektromos berendezések működésének kezelésére és helyreállítására, amelyek nedvesség és korrózió miatt elérik az élettartam határértékét.

 

Elsősegély az elsüllyedt elektronikához
Amikor a víz bejut az elektromos készülékekbe, gyorsan tönkremegy. Ha a kezeletlen készülék még nincs a víz által jelentősen károsulva, a NANOPROTECH Electric visszaállíthatja működését. Ha hasonló helyzetben találja magát, szedje szét a készüléket, és kezelje a lehető leghamarabb a NANOPROTECH Electric permettel. A nanorészecskék 15 percen belül kiszorítják a nedvességet, és megőrzik, konzerválják a felületet. Ennek köszönhetően az elektronika tovább fog működni, mint korábban, és védelmet élvez az oxidációtól.

 

A kontaktus kapcsolatok visszaállítása
A régebbi elektronikában gyakran megszakadnak a kapcsolatok, érintkezések, leggyakrabban az oxidáció vagy nedvesség jelenléte miatt. Ha hasonló problémát észlel, kezelje a törött érintkezéseket a NANOPROTECH Electric permettel. A nanorészecskék segítenek az oxidált érintkezők tisztításában és meghosszabbítják az eszközök élettartamát.

 

Véd agresszív környezetben is
Minden elektromos készülék különösen veszélyeztetett a kémiailag agresszív környezetben. Ez különösen igaz a sós nedvességgel való érintkezés esetén, amelyet például a tengerparti területeken vagy a téli hónapokban is lehet észlelni. A klórozott víz vagy savas eső is problémákat okoz. Ha a készülékeket korrózió veszélyezteti, szerelje szét őket és kezelje belső felületein. Így tartósítja azokat, és még nehéz körülmények között sem veszítik el a funkciójukat az elektromos berendezések.

 

A NANOPROTECH elektromos szórófej permetek le egyszerűsítik az életet az elektronikával. Használhatja azokat bárhol, ahol fennáll az oxidáció veszélye, ahol nedvesedés lehet, vagy ha meg kell tisztítani az érintkezőket. Ezért ez a termék nem csak a villanyszerelők és a szerviztechnikusok, hanem a modellezők és a hétköznapi felhasználók körében is népszerűvé vált.

 
Műszaki tulajdonságok:
Korrózióálló és szigetelő védelmet nyújt
Ellenáll a -80 ° C és +160 ° C közötti hőmérsékleteknek
1 évig hat
Fogyasztás: kb 50 ml 1 m2-re
Tartalom: 150 ml

Hol használni a permetet:
RC modellek (szabályozók, regulátorok, szervók, csatlakozók)
Kültéri és beltéri csatlakozók
Kültéri és beltéri világítás
Biztonsági rendszerek, szenzorok, érzékelők
Kerti, műhelyi, és építőipari gépek
Alacsony és magas feszültségű huzalozás
Alternátorok, generátorok, elosztó- és biztosítékszekrény
Akkumulátorok és érintkezőik
Csatlakozók és mindenféle érintkezők

Hogyan használni a permetet:
Aplikáciu spreja vykonávajte v dobre vetraných priestoroch a najlepšie s ochrannými rukavicami.

A permetet jól szellőztethető helyen és lehetőleg védőkesztyűben kell használni.
 

Használat előtt a permetet jól rázza fel
Fújjon egységes réteget a kívánt felületre (20-30 cm-es távolságból) vagy használja a permetet közvetlenül a károsult részen
Várjon 10-15 percet a szer felvitelétől, majd a felesleges oldatot egy ronggyal törölje le 
Figyelmeztetés: A Nanoprotech Electric permet az el. érintkezéseket védi a nedvességtő és az oxidációtól. Az elsüllyesztett izzókról szóló videók a maximális szigetelés bizonyítékai, amelyet a Nanoprotech Electric képes biztosítani. Ne próbálja utánozni ezeket a kísérleteket otthon. A kísérletet szakértők felügyelete mellett végeztük.

 

Összetevők
A Nanoprotech termék rendkívül tiszta ásványi olajokat, korróziógátló adalékokat, antioxidánsokat, szagtalanított paraffint, naftén-szénhidrogéneket, propán-butánt és a titkos NANOPROTECH formulát tartalmazza.

 

 

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Nanoprotech
Garancia: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: