Traxxas TRX-4 Land Rover Defender 1:10 TQi RTR sárga

Kód: TRA82056-4-YLW
Ft254 340
Jelenleg nem elérhető
Várható kézbesítés:
22.12.2023
A tétel elfogyott…

Az Expedition RC modell Traxxas TRX-4 Land Rover Defender, sárga színben. TRX-4 alváz portáltengelyekkel, távirányítású 2 sebességes sebességváltóval és differenciálzárakkal. Sötétített ablakokkal

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Traxxas TRX-4 Defender egy teljesen új RC autómodell, amely megváltoztatja a bevett szabványokat. Az expedíciós modell csúcskategóriás váza számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek sehol máshol nem találhatók meg. Sokoldalúságával és képességeivel tűnik ki. Robusztus, erős és mindenekelőtt szórakoztató modell, amely rövid idő alatt kasszasiker lett! Ennek az extrém off-roadnak a hihetetlen képességei új helyekre visznek, és új kalandok várnak rád.

A modell szó szerint tele van kényelemmel - távirányítós differenciálzárak, kétfokozatú sebességváltó, portál tengelyek, tengely sebességváltó, funkcionális sárvédők, nagyon részletes feldolgozás. Természetesen van vízálló* elektronika és minőségi dizájn. A modell népszerű, köszönhetően a tuning alkatrészek széles választékának és a felhasználói fejlesztések lehetőségének is.

A TRX-4 modell alváza
Az alváz két acélprofilból épül fel, amelyek biztosítják az alváz megfelelő merevségét. Az elülső részben elhelyezett motornak köszönhetően az első kerekek kellő terhelése biztosított, így a modell meredek lejtőkön is gond nélkül bírja a vezetést. Az akkumulátor az alváz tengelyében található, így a modell pontosan kiegyensúlyozott, és nem dől meg menet közben.

A karbantartás csökkentése érdekében az alváz alsó része burkolatokkal van felszerelve, amelyek a sárvédőkkel együtt (amelyek a karosszéria részét képezik) megakadályozzák a szennyeződés túlzott bejutását a modell alvázába.

Tengelyek tengelyváltóval
A TRX-4 alváz portál tengelyeket használ tengelyes sebességváltóval. A tengelyes sebességváltó növeli a hasmagasságot, csökkenti a differenciálművek, a sebességváltó, a kardántengelyek terhelését, és tovább csökkenti a torziós erőt – a modell kevésbé dől.

Az első kerekek 45°-os szögben elfordíthatók, a kormányzásról egy fém fogaskerekes Traxxas 2075X szervó gondoskodik. Az új alváznak köszönhetően a modell remek megközelítési szöget ért el.

Kétfokozatú sebességváltó
A modell kétfokozatú sebességváltóval van felszerelve. A sebességváltást a távadó piros billenőkapcsolója vezérli. Ez a megoldás a TRX-4 alvázat egy nagyon sokoldalú modellé teszi, amely lassan és gyorsan tud vezetni – szükség szerint.

Zárható differenciálművek
A differenciálzárakat egymástól függetlenül 2 szervó vezérli. A szervók teljesítménye bowdeneken keresztül jut el a differenciálművekhez. A redőnyöket a távadó három állású kapcsolója vezérli, és a következő kombinációkat biztosítják:

Mindkét differenciálmű nyitva van. Csak az első differenciálmű van reteszelve

GTS olajcsillapítók
Négy olajjal töltött GTS lengéscsillapító sima csillapítást és tökéletes kezelhetőséget biztosít. A lengéscsillapítók alumínium teste anyával van felszerelve a rugók előfeszítésének beállítására. A lengéscsillapító maximális tömítettségét a dugattyúrúd körül speciális tömítő X-gyűrűk biztosítják.

Részletes feldolgozás
Nagy hangsúlyt fektettek a részletes feldolgozásra – hogyan másként, a modellt hivatalosan a Jaguar Land Rover engedélyezte. A kiegészítőkkel ellátott, részletes karosszéria mellett a modell funkcionális sárvédőkkel, részletes kerékfelfüggesztéssel rendelkezik. Opcionális tartozékként LED világítás is adható hozzá.

Sebességváltó és differenciálműszervók
A modell összesen három vízálló* 2065 mikro szervóval van felszerelve, 2,5 kg.cm nyomatékkal. Két szervó egymástól függetlenül vezérli az első és a hátsó differenciálzárat. A harmadik szervó ezután a kétfokozatú sebességváltó váltásáról gondoskodik.

DC szabályozó
A Traxxas modell szíve az XL-5 HV DC elektronikus vezérlő. A szabályozót 2 cellás vagy 3 cellás LiPo akkumulátor táplálására tervezték. A modell 6-7 cellás NiMH akkumulátorral is táplálható. A vezetési módok és egyéb beállítások egyszerű kiválasztása az EZ-SET gombbal. A vezérlő állapotának jelzése LED diódával. LVD védelem a LiPo akkumulátor alultöltése ellen. Hővédelem. Vízálló* konstrukció.

A Traxxas XL-5 HV vezérlő 5 vezetési módot támogat:

  • Sport: Előrehajtás, fékezés és hátramenet
  • Verseny: Hajtson előre és fékezzen. Fordítás nem elérhető
  • Képzés: előremenet 50%-ra korlátozva, fékezés 100%, hátramenet 50%-ra korlátozva. ez a mód gyermekek számára alkalmas
  • Nyomvonal: Előrehajtás, fékezés, hátramenet. A semleges közelében a kezelés nagyon finom
  • Kúszás: Vezessen előre, fékezzen üresben és egyenesen hátra.

A Traxxas TRX-4 Land Rover Defender 1:10 RC modellautó jellemzői
A modell teljesen össze van szerelve és használatra kész
Engedélyezett részletes Land Rover Defender karosszéria
Távoli differenciálzár vezérlés
Távirányítós kétfokozatú sebességváltó
Portál tengelyek sebességváltóval
Erőteljes Traxxas Titan 21T DC motor
Traxxas XL-5 HV DC elektronikus vezérlő speciális Trial és Crawl üzemmódokkal, valamint egy mód gyerekeknek. A szabályozó támogatja a LiPo és NiMH akkumulátorokat.
Magas hasmagasság - 80 mm
Az első kerekek 45°-os elfordítása mindkét oldalra
Optimalizált geometria korlátozza a kormányzási hatást
Gumiabroncsok a kiváló tapadásért a felületen
Hosszú vezetési idő - LiPo akkumulátorral 11,1 V 5000 mA, akár 2 óra

Csomag tartalom
Traxxas TRX-4 Land Rover Defender RC autómodell
TQi 5 csatornás vevő
TSM, telemetria
TQi adó 4 csatornás Bluetooth-kész, telepített Bluetooth-modul
Utasítások

A modell működtetéséhez 4x AA elem szükséges az adóhoz, egy meghajtó akkumulátor és egy töltő a meghajtó akkumulátorához.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: RC autók
Jótállás: 2 év
Kültéri és beltéri használatra: Kültéri
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: