Traxxas töltő EZ-Peak Dual 2x50W TRA2972G

Kód: TRA2972G
Ft51 840
Szállítás 3-6 napon belül
Várható kézbesítés:
23.4.2024

A csomag tartalmazza a Traxxas EZ-Peak Plus Dual töltőt, használati útmutatót.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az új Traxxas iD rendszer a legegyszerűbb módja az RC modell autók akkumulátorainak töltésének! A napjainkban teljesen elterjedt RFID technológiának köszönhetően a töltő azonosítja a csatlakoztatott akkumulátor típusát és maga állítja be a töltési paramétereket. Csak csatlakoztassa a Traxxas akkumulátorát az iD csatlakozóval, és a Traxxas EZ-Peak Plus töltő elvégzi a munkát Ön helyett! Az akkumulátorok töltése nagyon egyszerű, és bárki meg tudja csinálni. A kettős kimenetnek köszönhetően akár 2 akkut is tölthet egymástól függetlenül, vagy a kimeneteket összekapcsolva egy akkumulátort akár 8 A áramerősséggel tölthet (gyorstöltés mód)!

Az új iD Traxxas csatlakozók a LiPol és NiMH akkumulátorokhoz is megegyeznek. A LiPol esetében a csatlakozója be van építve a tápcsatlakozóba. Így nem kell külön csatlakoztatni a táp és egyensúlycsatlakozókat.

Az akkumulátorok iD csatlakozóval történő csatlakoztatása után az EZ-Peak Plus töltő érzékeli az akkumulátor típusát és a töltőáramot. A régi típusú csatlakozókkal rendelkező akkumulátorok esetében a töltőáramot és az akkumulátor típusát kézzel kell beállítani. Még iD akkumulátorok használata esetén is saját maga befolyásolhatja a töltőáramot.

A Traxxas EZ-Peak Plus LiPo/NiMH kettős töltő jellemzői

 • Egyszerű felhasználói felület, az iD akkumulátorok esetén a töltő maga állítja be az akku típusát és a töltőáramot!
 • Töltés 5-8 NiMH cella, 2-3 LiPol cella
 • Tiszta töltési folyamatjelző
 • A töltő beépített ventilátorral van felszerelve
 • Kompatibilis az eredeti Traxxas csatlakozóval
 • A beépített JST-XH mérlegcsatlakozók a szokásos 2 és 3 cellás LiPo akkumulátorokhoz lehetővé teszik más típusú akkumulátorok töltését is
 • A továbbfejlesztett mód lehetővé teszi az akkumulátorok iD csatlakozó nélküli töltését és a töltőáram méretének megváltoztatását.

A Traxxas EZ-Peak Plus töltő JST-XH 2S és JST-XH 3S egyensúlyi csatlakozóval is fel van szerelve, így normál LiPo akkumulátorokat is tölthet, amelyek külön szervizcsatlakozóval rendelkeznek.

Töltő üzemmódok

 • Kettős: 2 független kimenet van, a töltőáram 1-4 A
 • Gyors töltés: Mindkét kimenet egyben van, a töltőáram 5-8 A

Töltési módok LiPo akkumulátorokhoz

 • A Fast Charge mód a LiPo akkumulátorok gyors töltésére szolgál. A töltés befejeződik, amint az egyik cella eléri a 4,2 V-os végső feszültséget.
 • A Tárolás mód az akkumulátorok hosszú távú (7 napnál hosszabb) tárolására szolgál. A töltő az egyes akkumulátorcellákat 3,8 V-os feszültségre tölti vagy kisüti, így biztosítja a LiPo cellák lehető legkisebb leépülését a tárolás során
 • A Balance mód a LiPo akkumulátorok normál töltésére szolgál. A töltés befejeződik, amint az összes cella eléri a 4,2 V végső feszültséget

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Traxxas töltők
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: